Ο Σύλλογος Δρομέων Ξάνθης  ¨Xanthirunners¨ καλεί τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου σε συνάντηση την Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018 στις 20:30 στο καφέ Branz Ελπίδος 21 στον πεζόδρομο του εμπορικού κέντρου ¨Cosmos Center¨.  Στη συνάντηση θα δοθεί η δυνατότητα παράλληλα με τον καφέ, το χυμό ή κάτι άλλο δροσιστικό, να γνωριστούμε καλύτερα και να  αναπτύξουμε θέματα και ιδέες που μας απασχολούν ως μέλη του συλλόγου και ως δρομείς γενικότερα.

Υπάρχουν αρκετά νέα μέλη τα οποία πρέπει να γνωρίσουν το σύλλογο όχι μόνο μέσα από αγώνες και προπονήσεις αλλά και μέσα από συζητήσεις  μαζί με τα παλαιότερα μέλη στις οποίες θα αναπτυχθούν  προβληματισμοί και ιδέες  για την ενασχόληση γενικά με τον αθλητισμό και το τρέξιμο ειδικότερα. Είναι σημαντικό να γνωριστούμε  και να  κοινοποιήσουμε  μεταξύ μας γνώσεις και εμπειρίες που ίσως να είναι σημαντικές για την πορεία του καθενός στον αθλητισμό.

Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον να επιτύχουμε τους στόχους που έχουμε ορίσει, είτε σε ατομικό επίπεδο, είτε σε ομαδικό επίπεδο.

Το Δ.Σ. Συλλόγου Δρομέων Ξάνθης

Pin It on Pinterest

Share This