Ποιοι είμαστε

To Δρομικό Κίνημα στην πόλη μας έχει και αυτό τον εκφραστή του.

Το Δρομικό Κίνημα εδώ και πολλά χρόνια έχει γίνει βίωμα και τρόπος ζωής σε όλο τον πλανήτη και φυσικά στην χώρα μας. Καθημερινά, χιλιάδες δρομείς και περιπατητές, σε πάρκα, στάδια, δρόμους και σε βουνά της χώρας μας, βιώνουν την χαρά του αθλητισμού. Όλοι γνωρίζουμε τα οφέλη της δια βίου άθλησης στην σωματική και πνευματική υγεία μας και την διέξοδο την οποία αυτή μας προσφέρει από τα προβλήματα της καθημερινότητάς μας.

Αφουγκραστήκαμε λοιπόν τα μηνύματα των καιρών και μετέπειτα από συναντήσεις επί συναντήσεων, συζητήσεις επί συζητήσεων, συναθροιστήκαμε οι δρομείς της πόλης μας, ανεξαρτήτου ηλικίας και φύλου για να μετατρέψουμε την δρομική μας μοναξιά σε συλλογική δραστηριότητα δίνοντας έμφαση στο μαζικό χαρακτήρα του αθλητισμού και στην ανάπτυξη δεσμών φιλίας και συντροφικότητας ανάμεσά μας.

Έτσι με μεγάλη χαρά και συγκίνηση δεκάδες δρομείς αλλά και φίλοι συμπολίτες μας που αγαπούν τον αθλητισμό, συγκεντρωθήκαμε στις 11-4-2014 σε αίθουσα ξενοδοχείου της πόλης μας και αφού αρχικά συζητήσαμε ανταλλάσσοντας απόψεις και προτάσεις στην συνέχεια ομόφωνα συμφωνήσαμε και αναγγείλαμε την δημιουργία του “Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Ξάνθης”, τον οποίο ονομάσαμε «XANTHI RUNNERS».

 

Pin It on Pinterest

Share This