Ο σύλλογος δρομέων Ξάνθης ¨XanthiRunners¨ διοργανώνει εκδρομή και ομαδική συμμετοχή στον Ημιμαραθώνιο Γιαννιτσών την Κυριακή 23-09-2018. Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου να συμμετέχουν στην εκδήλωση για να μπορέσουμε να επιτύχουμε εκτός την ομαδική συμμετοχή στον Ημιμαραθώνιο και μια όμορφη εκδρομή όπου θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε την πόλη των Γιαννιτσών και αξιοθέατα της περιοχής. Στην εκδρομή μπορούν να συμμετέχουν μαζί με τους δρομείς, μέλη των οικογενειών και φίλοι αυτών, η παρουσία των οποίων θα δώσει ένα χρώμα φιλικό και οικογενειακό, πέρα από το δρομικό-αγωνιστικό.

Παράλληλα με των Ημιμαραθώνιο θα γίνει αγώνας ελεύθερου τρεξίματος 6.000 μέτρων και δρόμος μαθητών Δημοτικού Σχολείου 1.000 μέτρων.

Το κόστος συμμετοχής στον Ημιμαραθώνιο Δρόμο είναι πέντε (5) Ευρώ και περιλαμβάνει τη συμμετοχή, ηλεκτρονική χρονομέτρηση και αγωνιστικό T-shirt,  ενώ το κόστος της μετακίνησης και της διαμονής θα εξαρτηθεί από τον τελικό αριθμό των συμμετοχών.

Όσοι θέλουν να συμμετέχουν μπορούν να περάσουν από το κατάστημα «Βιόκοσμος», Ελπίδος 21, Γκορόγιας Άκης από την Δευτέρα 13-08-2018 έως την Παρασκευή 14-09-2018.

Περισσότερες πληροφορίες για τους αγώνες : https://www.giannitsa.gr/marathon/

Pin It on Pinterest

Share This