Ο Α.Π.Σ. Δρομέων Ξάνθης “XanthiRunners” θα συμμετέχει την Κυριακή  03-03-2019 στον 10o Ημιμαραθώνιο Katerini Run. Τον αγώνα  διοργανώνει ο  Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού (Ο.Π.Π.Α.Π.) του Δήμου Κατερίνης, με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Παράλληλα με  τον Ημιμαραθώνιο δρόμο θα διεξαχθούν ο δρόμος  Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μέτρων, καθώς και  αγώνας 1000 μέτρων για παιδιά κάτω των 12 ετών.

Το κόστος συμμετοχής στον Ημιμαραθώνιο Δρόμο είναι δέκα (10) Ευρώ και περιλαμβάνει τη συμμετοχή, ηλεκτρονική χρονομέτρηση και αγωνιστικό T-shirt,  ενώ το κόστος της μετακίνησης και της διαμονής θα εξαρτηθεί από τον τελικό αριθμό των συμμετοχών.

Όσα από τα μέλη του συλλόγου θέλουν να συμμετέχουν στην εκδρομή και στην ομαδική εγγραφή μπορούν να το δηλώσουν στο κατάστημα “Βιόκοσμος”  Ελπίδος 21, Άκης Γκορόγιας  μέχρι την Τετάρτη 20-02-2019.

Για περισσότερες πληροφορίες του αγώνα:   http://www.zeusrunnersclub.gr/index.php/enimerosi/deltia-typou/60-imimarathonios-katerini-run-2019

Pin It on Pinterest

Share This