Την Δευτέρα 05 Νοεμβρίου 2018  θα γίνει ομαδική προπόνηση των μελών και φίλων του Συλλόγου Δρομέων Ξάνθης. Η έναρξη της προπόνησης θα γίνει στις 15:45 από την είσοδο του ΔΑΚ Ξάνθης (γήπεδο Ασπίδα) . Η διαδρομή θα  είναι συνολικά δέκα έξι (16) χιλιόμετρα ακολουθώντας τα δεκατρία (13) πρώτα χιλιόμετρα του 5ου Δημοκρίτειου Ημιμαραθωνίου Ξάνθης  φτάνουμε στην αρχή του περιφερειακού όπου θα συνεχίσουμε την πορεία προς την πόλη της Ξάνθης τερματίζοντας στο ΔΑΚ Ξάνθης (γήπεδο Ασπίδα).

Σε συνέχεια της προηγούμενης προπόνησης, έχοντας σαν στόχο τη συμμετοχή στον  5ο Δημοκρίτειο Ημιμαραθώνιο Ξάνθης, γίνεται αύξηση του βαθμού δυσκολίας ώστε να δοθεί η δυνατότητα καλύτερης προετοιμασίας προσεγγίζοντας τις απαιτήσεις του αγώνα. Παράλληλα γίνεται μια εξοικείωση με την διαδρομή και τις ιδιαιτερότητές της, έχοντας ολοκληρώσει το μεγαλύτερο μέρος αυτής, κάτι που θα βοηθήσει όσους δεν έχουν την απαραίτητη εμπειρία από αγώνες αυτού του είδους.

Είναι η τελευταία μεγάλη και δύσκολη ομαδική προπόνηση πριν τον 5ο Δημοκρίτειο Ημιμαραθώνιο Ξάνθης. Το επόμενο ραντεβού δίνεται την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 στην Κεντρική Πλατεία Ξάνθης στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού όπου όλοι μπορούν να πάρουν μέρος έχοντας σαν  στόχο την συμμετοχή.

Pin It on Pinterest

Share This