Όλοι στο Ραντεβού της Κυριακής 17 Απριλίου 2016 και ώρα 10:30 π.μ. στο χώρο στάθμευσης οχημάτων του Περαστικού Άλσους Ξάνθης!

Την Κυριακή 17 Απριλίου ολόκληρη η Ελλάδα κινείται σε ρυθμούς εθελοντισμού! Για 5η συνεχόμενη χρονιά, εθελοντές σε περισσότερα από 600 σημεία σε όλη τη χώρα, ενώνουν τις δυνάμεις τους και συμμετέχουν στην Πανελλήνια Περιβαλλοντική Δράση Let’s do it Greece.

Με σύνθημα «Πάμε να καθαρίσουμε εθελοντικά ολόκληρη την Ελλάδα μέσα σε μία μόνο μέρα!», εκατοντάδες φορείς μοιράζονται το όραμα μιας καθαρής Ελλάδας και πραγματοποιούν οργανωμένες εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης. Ανάμεσά τους βρίσκονται εθελοντικές ομάδες, σύλλογοι, αθλητικά σωματεία, το Σώμα Ελλήνων Προκόπων, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, το σύνολο των μεγάλων περιβαλλοντικών οργανώσεων, Περιφέρειες και Περιφερειακές Ενότητες, Δήμοι, φορείς διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών, μουσεία, εταιρείες και εκατοντάδες σχολεία και φορείς από κάθε γωνιά της χώρας, ενώ τη δράση έχουν θέσει υπό την αιγίδα τους το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, η Ένωση Περιφερειών Ελλάδος και η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος.

 

Για την πόλη μας, δίνουμε ραντεβού την Κυριακή 10.30 το πρωί, στο χώρο στάθμευσης οχημάτων του Περαστικού Άλσους Ξάνθης με σκοπό να αναμορφώσουμε και να ομορφύνουμε το τόπο μας καθώς και να μεταδώσουμε μηνύματα εθελοντισμού και περιβαλλοντικής συνείδησης. Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και ποιότητας ζωής (Τμήμα Πρασίνου) του Δήμου Ξάνθης σε συνεργασία με τον σύλλογο κατασκηνωτών, με τον πολιτιστικό σύλλογο φοιτητών Ξάνθης “Η Γέφυρα” καθώς και με άλλους φορείς της πόλη μας θα δώσουν την δυναμική τους παρουσία. Οι Xanthi Runners θα είναι παρόν!!! Εσείς;

Pin It on Pinterest

Share This