Μέσα σε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα, διοργανώθηκε στην γειτονική μας πόλη την προηγούμενη Κυριακή 11-03-2018 ο 6ος αγώνας “KAVALA TRAIL RUN” που διοργανώθηκε στο περιαστικό δάσος της γειτονικής πόλης από τον Σύλλογο Χιονοδρομίας – Ορειβασίας Καβάλας. Η επιτυχία της διοργάνωσης ήταν μεγάλη, καθώς συμμετείχαν σε αυτήν 334 δρομείς. Η απόσταση του Αγώνα έχει μήκος 13 χλμ. και 600μ υψομετρική διαφορά. Ο Σύλλογος μας συμμετείχε με μια πολυπληθή ομάδα αθλητών του. Συγχαρητήρια σε όλους τους δρομείς μας που τερμάτισαν με επιτυχία και με πολύ καλές επιδόσεις τον αγώνα καταλαμβάνοντας σημαντικές θέσεις και διακρίσεις.
Για περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα ανατρέξετε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.sxokavalas.gr/. Επίσης για τον παραπάνω θεσμό θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης για την άρτια και επιτυχή διεξαγωγή του αγώνα.
Συγχαρητήρια σε όλους και καλή αποκατάσταση παιδιά!
Ο Σύλλογος μας, εκφραστής του δρομικού κινήματος και του μαζικού αθλητισμού στην πόλη μας, δηλώνει παρόν και συνεχίζει δυναμικά.
Εκ του Δ.Σ.

Pin It on Pinterest

Share This