Τα μέλη μας τρέχουν και στο Εξωτερικό κάνοντας γνωστό τον Σύλλογο και το νομό μας.

Πολλές οι αποστολές και οι εξορμήσεις των μελών μας σε δημοφιλής Μαραθωνίους και Υπερμαραθωνίους της Ευρώπης που θα διοργανωθούν το Σαββατοκύριακο 25- 26 Απριλίου 2015.

Το Μαραθώνιο Μαδρίτης επέλεξαν δύο αθλητές του συλλόγου μας για να λάβουν μέρος και πρόκειται για τους Χαμαλίδη Κυριάκο και Βαφειάδη Θεόδωρο.

Τριμελής αποστολή θα εκπροσωπήσει τον Σύλλογό μας στην Βαρκελώνη για να λάβει μέρος στον αγώνα ULTRA TRAIL BARCELONA, απόστασης 100 χλμ με 4500 μ. υψομετρική διαφορά. Η αποστολή συγκροτείται  από τον πρόεδρό μας Πυργελή Ιωάννη, Δασκαλόπουλο Αθανάσιο και Σιδηρόπουλο Παναγιώτη.

Επίσης τριπλή εκπροσώπηση θα έχει ο Σύλλογος μας και στον 30ο επετειακό Μαραθώνιο αγώνα του Αμβούργου, στον οποίο θα λάβουν μέρος οι αθλητές μας, Μπαμπάτσος Αθανάσιος, Γρηγοριάδης Γιώργος και Βασιλειάδης Σεραφείμ.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία, καλό τερματισμό και καλή αντάμωση.

Ο Σύλλογος μας, εκφραστής του δρομικού κινήματος και του μαζικού αθλητισμού στην πόλη μας, δηλώνει παρόν και στο Εξωτερικό και συνεχίζει δυναμικά.

Εκ του ΔΣ

Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στους ιστότοπους  των παραπάνω διοργανώσεων στα link: http://es.competitor.com/en/madrid/  ,  http://utbcn.com/home.aspx   ,  http://www.haspa-marathon-hamburg.de/index.php/en/home

 

Pin It on Pinterest

Share This