Μέσα σε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα, διοργανώθηκε στην γειτονική μας πόλη την προηγούμενη Κυριακή 17-05-2015 το Κομοτηνή Βίκος Street Relays 2015. Υπέροχες στιγμές που μόνο ο αθλητισμός και το δρομικό κίνημα μπορούν να προσφέρουν έζησαν όλοι όσοι συμμετείχαν στα Relays της Κομοτηνής. Φυσικά από την γειτονική αυτή διοργάνωση ήταν αδύνατο να λείψει η παρουσία των μελών μας που για ακόμη μια φορά έδωσαν την δυναμική της παρουσία σημειώνοντας εξαιρετικές επιδόσεις. 

Νικητής του αγώνα δρόμου των 12 χιλιομέτρων, που ξεκίνησε από τα ΤΕΦΑΑ και κατέληξε στο κέντρο της πόλης, αναδείχθηκε ο αθλητής του Συλλόγου μας Γκορόγιας Βασίλειος –Χρυσοβαλάντης. Στο αγώνισμα της σκυταλοδρομίας με εκκίνηση την Πλατεία Ειρήνης και τερματισμό το κατάστημα της WIND το οποίο αποτελούσε το “στρατηγείο” των Relays η ομάδα των Xanthi Runners κατέλαβε την ουδόλως ευκαταφρόνητη τρίτη θέση. Την Ομάδα μας αποτελούσαν ο Γρηγοριάδης Γεώργιος, ο Πυργελής Ιωάννης, ο Γκορόγιας Βασίλειος και ο Κούτρας Χρήστος.

Για τα αποτελέσματα του αγώνα δείτε τη σχετική σελίδα της διοργάνωσης στο link: http://www.vikos.relays.gr/
Ο Σύλλογός μας εκφράζει στα μέλη του, οι οποίοι για άλλη μια φορά τον εκπροσώπησαν στην συγκεκριμένη διοργάνωση, τα θερμά του συγχαρητήρια και εύχεται υγεία και καλή δύναμη για την συνέχεια!!!
Ο Σύλλογος μας, εκφραστής του δρομικού κινήματος και του μαζικού αθλητισμού στην πόλη μας, δηλώνει παρόν και συνεχίζει δυναμικά.
Εκ του Δ.Σ. του Συλλόγου

Pin It on Pinterest

Share This