Συγχαρητήρια στα μέλη του συλλόγου μας για την συμμετοχή και τον τερματισμό τους στους αγώνες που διεξήχθησαν το προηγούμενο σαββατοκύριακο στο Εσωτερικό της Χώρας καθώς και στο Εξωτερικό.

Συγκεκριμένα:
Πολλά συγχαρητήρια στα μέλη μας αλλά και σε όλους τους αθλητές τερματίσαντες και μη που παρά τα έντονα τοπικά καιρικά φαινόμενα, όπως καταιγίδες, χαλάζι και κεραυνοί, συμμετείχαν στην ultra γιορτή που διεξήχθει στην ακριτική περιοχή μας στα βουνά της Ροδόπης στον αγώνα Rodopi Challenge 2015. Πολλά συγχαρητήρια θα πρέπει για ακόμη μια φορά να δοθούν στους ζεστούς και πάντα φιλόξενους ανθρώπους της διοργάνωσης, οργανωτές εθελοντές και συντελεστές, που κάτω από τέτοιες ακραίες καιρικές συνθήκες δώσανε την δική τους προσωπική μάχη βγάζοντας και πάλι τον καλύτερό τους εαυτό για να στεφθεί με επιτυχία και η φετινή διοργάνωση.

Πολλά συγχαρητήρια επίσης και στα μέλη μας που το περασμένο σαββατοκύριακο συμμετείχαν και τερμάτισαν με πολύ καλές επιδώσεις σε δημοφιλής Μαραθωνίους και Υπερμαραθωνίους της Ευρώπης προβάλλοντας τον Σύλλογο και το Νομό μας στο εξωτερικό. Τριμελή εκπροσώπηση μελών μας είχαμε στους αγώνες, ULTRA TRAIL BARCELONA απόστασης 100 χλμ. που διεξήχθη στην ομώνυμη πόλη της Βαρκελώνης και στον 30ο Μαραθώνιο του Αμβούργου που διεξήχθη μέσα στην πόλη του Αμβούργου που λόγο του επετειακού χαρακτήρα συγκέντρωσε περίπου 26.000 αθλητές. Επίσης, διπλή ήταν και η εκπροσώπηση του συλλόγου μας στον Μαραθώνιο της Μαδρίτης.

Για άλλη μια φορά ευχαριστούμε τα μέλη μας που τίμησαν τον Σύλλογο μας με την συμμετοχή τους στους παραπάνω αγώνες, και τους ευχόμαστε καλή αποκατάσταση, υγεία, και δύναμη για το μέλλον.
Ο Σύλλογος μας, εκφραστής του δρομικού κινήματος και του μαζικού αθλητισμού στην πόλη μας, δηλώνει παρόν στο Εσωτερικό και στο Εξωτερικό και συνεχίζει δυναμικά.
Εκ του Δ.Σ.

Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στους ιστότοπους των παραπάνω διοργανώσεων και για τα αποτελέσματα στα παρακάτω link:

http://rout.gr/index.php…
http://utbcn.com/home.aspx
http://www.runningnews.gr/mitem.php?id=21643
http://www.runningnews.gr/mitem.php?id=21660

 

Pin It on Pinterest

Share This