Το Σαββατοκύριακο 13 και 14-06-2015 έγιναν διάφοροι αγώνες ανά την Ελλάδα και στο Εξωτερικό τόσο σε βουνό όσο και σε άσφαλτο. Ο σύλλογος μας εκπροσωπήθηκε σε τέσσερις από αυτούς με επιτυχία. 

Συγκεκριμμένα:

Στον 2ου αγώνα ορεινού τρεξίματος Vavdos Trail Run – Τρέχοντας στην Σκιά της Βίγλας.ο οποίος διεξήχθη στην Χαλκιδική με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου της Ένωση Βαβδινών Θεσσαλονίκης και του συλλόγου για την προστασία της Φύσης και της παράδοσης του Βάβδου, ΒΙΓΛΑ, τον Σύλλογο μας εκπροσώπησε ο αθλητής Αλέξης Αλεξόπουλος τερματίζοντας τέταρτος στην κατηγορία του. Για τα αποτελέσματα του αγώνα ανατρέξτε στο link:
http://www.advendure.com/…/3270-krekas-kai-thoma-nikites-st…

Στα πλαίσια του 1ου Pilio Trail City Run Festival που έλαβε χώρα στο Βόλο διεξήχθησαν τρις αγώνες, ο αγώνας Κάθετης Ανάβασης Makrinitsa Ascent που διεξήχθη το Σάββατο, ο μεγάλος αγώνας Volos Regional Trail και ο Volos City Core οι οποίοι διεξήχθησαν την Κυριακή. Ο σύλλογός μας εκπροσωπήθηκε και στους τρις αγώνες με τους εξής αθλητές: 

Makrinitsa Ascent 3χλμ. +441μ., με τον Πυργελή Ιωάννη
Volos Regional Trail, 23χλμ. +1400μ., με τους Πυργελή Ιωάννη τέταρτος στην κατηγορία του, Τσορμπατζίδη Μάριο έκτος στην κατηγορία του και Μπαλτατζής Δημήτριο.
Volos City Core (10χλμ. άσφαλτος) με την Τσολακίδου Ελένη.
Για τα αποτελέσματα του αγώνα ανατρέξτε στο link:
http://www.advendure.com/…/3271-giannopoulos-kai-apostolopo…

Στον “Δρόμο του Νερού” ή “WaterTrail Run 2015” αγώνα, που διεξήχθη στην γειτονική Καβάλα στα πλαίσια του φεστιβάλ υπαίθριων δραστηριοτήτων/outdoors activities με την ονομασία Wood Water Wild festival, τον Σύλλογο εκπροσώπησαν οι εξής αθλητές: Καψιμάλη Αθανάσιο, Σπάχο Βασίλειο, Λαμπάκη Γρηγόρη, Μουρτζάνο Γεώργιο, Αγγελίδη Χρήστο, Ναούμ Βασίλειο, Βακιρτζή Ευάγγελο, Ακριτίδη Ευστάθιο, Σανσαρίδη Βασίλειο και Αμπατζή Χριστίνα.
Η ονομασία του αγώνα οφείλεται στο ότι το μεγαλύτερο τμήμα της διαδρομής βαδίζει πάνω στον ιστορικό «Δρόμο του Νερού», ένα κατασκευαστικό έργο που υδροδοτούσε την πόλη της Καβάλας ήδη από τους Ρωμαϊκούς χρόνους και περιλαμβάνει πετρόχτιστα γεφύρια και το περίφημο υδραγωγείο της πόλης με τις 60 αψίδες.
Για τα αποτελέσματα του αγώνα ανατρέξτε στο link:
http://www.advendure.com/…/3275-katakalos-kai-gerardi-nikit…

Πολύ καλή ήταν και η εκπροσώπηση των αθλητών μας στον 2ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Αδριανούπολη-Καστανιές ο οποίος έγινε στα πλαίσια της Ελληνο-Τουρκο-Βουλγαρικής Φιλίας με σύνθημα «Τρέχουμε για την Φιλία» και που διεξήχθη την Κυριακή το πρωί στις 14 Ιουνίου στην Αδριανούπολη.
Οι δρομείς τρέξανε κατά μήκος των συνόρων του ποταμού Έβρου. Η διαδρομή του αγώνα είχε αφετηρία την Αδριανούπολη διαπερνούσε τα Ελληνοτουρκικά σύνορα προς Ελλάδα και έκανε αναστροφή στο χωριό Καστανιές με επιστροφή και τερματισμό πάλι την Αδριανούπολη. Ήταν ένας δυνατός αγώνας με αρκετή δυσκολία (ανηφόρες, πλακόστρωτο καλντερίμι, θερμοκρασία 34 βαθμούς με υγρασία κλπ.) και με πολύ αξιόλογους αθλητές από Αιθιοπία, Κένυα, Τουρκία και Βουλγαρία. Η Ελλάδα εκπροσωπήθηκε με 44 αθλητές από συλλόγους κυρίως της Βόρειας Ελλάδας. Τον Σύλλογο μας εκπροσώπησαν οι εξής αθλητές: Δήμητρα Ζλάτκου, Μηχάλη Αγγελόπουλο, Ιωάννη Μητσιβέλη, Αθανάσιο Μπαμπάτσο, Σπύρο Μπίκο, Μόσχο Αλεξούδη και Σεραφείμ Βασιλειάδη.
Για τα αποτελέσματα του αγώνα ανατρέξτε στο link:
http://www.departiming.com/tr/past-events.htm ή
http://www.departiming.com/attachments/190/Overall_v2b.pdf

Ο Σύλλογός μας εκφράζει στα μέλη του, οι οποίοι για άλλη μια φορά τον εκπροσώπησαν στις σημαντικές αυτές διοργανώσεις, τα θερμά του συγχαρητήρια και εύχεται υγεία και καλή δύναμη για την συνέχεια!!!
Ο Σύλλογος μας, εκφραστής του δρομικού κινήματος και του μαζικού αθλητισμού στην πόλη μας, δηλώνει παρόν και συνεχίζει δυναμικά……….

Εκ του Δ.Σ.

Pin It on Pinterest

Share This