Ο Σύλλογός μας, σε συνεργασία με μέλη του συλλόγου δρομέων (ΣΔΥ) Θεσσαλονίκης, διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά, το Σάββατο στις 13 Ιουνίου 2015 διήμερη ομαδική εκδρομή, προκειμένου να συμμετάσχει στον 2ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Αδριανούπολη-Καστανιές ο οποίος γίνεται στα πλαίσια της Ελληνο-Τουρκο-Βουλγαρικής Φιλίας με σύνθημα «Τρέχουμε για την Φιλία» και που θα διεξαχθεί την Κυριακή το πρωί στις 14 Ιουνίου.

 

Δείτε σχόλια και σχετικό Video από τον περσυνό αγώνα:

http://www.runningnews.gr/item.php?id=18004

https://www.youtube.com/watch?v=AMJvBlde1vE&sns=fb

Διαδικασία συμμετοχής – προεγγραφής – τελικής πληρωμής:


Τα μέλη των Xanthi Runners και οι φίλοι (μη μέλη) που θέλουν να συμμετέχουν στον αγώνα καθώς και οι εκδρομείς – συνοδοί, καλούνται, λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος για την συγκεκριμένη εκδρομή, μέχρι την Δευτέρα 1 Ιουνίου να στείλουν e-mail στο xanthirunners@gmail.gr, με τα στοιχεία που απαιτούνται για την εγγραφή τους, με την παρακάτω σειρά και με λατινικούς χαρακτήρες, όπως αναγράφονται στο δελτίο ταυτότητας ή στο διαβατήριο:

Όνομα, Επώνυμο, Αριθμό Ταυτότητας ή Διαβατηρίου (το οποίο θα έχετε μαζί σας στην εκδρομή),  κινητό τηλέφωνο, e-mail.

Το κόστος εκδρομής διαμορφώνεται με ή χωρίς διανυκτέρευση σε Ξενοδοχείο. Για αυτούς που δεν προτίθενται να διανυκτερεύσουν σε Ξενοδοχείο οι διοργανωτές του αγώνα τους παρέχουν δωρεάν διαμονή στις εστίες του Πανεπιστημίου της Αδριανούπολης σε ξεχωριστές πτέρυγες Γυναικών – Ανδρών με φαγητό στις εστίες.

Το συνολικό κόστος ανά άτομο με διανυκτέρευση ανέρχεται σε 60€ και περιλαμβάνει το κόστος μετακίνησής μας από την Ξάνθη στην Αδριανούπολη με Λεωφορείο, μια διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο (με πρωινό) στο Hotel SULTAN 3*** που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, οι μεταφορές μας για τον αγώνα, τυχόν ξεναγήσεις και η επιστροφή στην πόλη μας.

Το συνολικό κόστος ανά άτομο χωρίς διανυκτέρευση ανέρχεται σε 30€ και περιλαμβάνει το κόστος μετακίνησής μας από την Ξάνθη στην Αδριανούπολη με Λεωφορείο, την μεταφορά στις εστίες του Πανεπιστημίου, οι μεταφορές μας για τον αγώνα, τυχόν ξεναγήσεις και η επιστροφή στην πόλη μας.

Συγεκριμμένα:

 

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ

ΗΜΙΜΑΡΘΩΝΙΟΣ

60

30€

 

Θα σας παρακαλούσαμε να είστε σίγουροι για την συμμετοχή σας έτσι ώστε να μην δημιουργήσουμε προβλήματα στην εκδρομή και στην διοργάνωση του Αγώνα.

Για την διασφάλιση της συμμετοχής σας θα πρέπει να προκαταβάλλεται μέχρι την Παρασκευή 29 Μαΐου το ποσό  των 30 € στον υπεύθυνο της εκδρομής τον οποίο θα σας υποδείξουμε με απαντητικό μήνυμα στο e-mail σας αφού λάβουμε προηγουμένως τα στοιχεία συμμετοχής σας.

Το υπόλοιπο ποσό της συμμετοχής στην εκδρομή θα δοθεί την ημέρα της αναχώρησης. Επιστροφή της προκαταβολής δεν είναι δυνατή ενώ το ποσό της εξόφλησης μπορεί να επιστραφεί μόνον για σοβαρό ιατρικό λόγο.

 

Κόστος συμμετοχής του αγώνα

 

Στο παραπάνω πακέτο της εκδρομής δεν περιλαμβάνεται το κόστος συμμετοχής του Αγώνα. Θα πρέπει οι αθλητές μας οι φίλοι του συλλόγου και όσοι προτίθενται να συμμετάσχουν στον Ημιμαραθώνιο να επισκεφτούν την παρακάτω σελίδα της διοργάνωσης και να κάνουν την εγγραφή τους: http://dostluk.onlinemaraton.com/OnlineKmen.aspx

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 60 Τουρκικές Λίρες, περίπου 20€ και σας το ζητάει με την χρήση ηλεκτρονικής κάρτας. Οι παροχές και τα δώρα που δίνουν οι διοργανωτές, από την επικοινωνία που είχαμε μαζί τους και από την προηγούμενη εμπειρία μας, είναι μεγαλύτερες σε χρηματική αξία από το κόστος συμμετοχής. Όποις αντιμετωπίζει πρόβλημα με την χρήση της κάρτας, ο εκπρόσωπος του ταξιδιωτικού πρακτορείου ο οποίος αποτελεί τον συνεργάτη του συγκεκριμένου θεσμού στην  Ελλάδα, αναλαμβάνει να σας τακτοποίηση την εγγραφή αφού προηγουμένως μας ενημερώσετε μέσο email (xanthirunners@gmail.com,) και μας στείλετε τα στοιχεία σας όπως αυτά ζητούνται στα πεδία της φόρμας εγγραφής. Για παράδειγμα:

  

Passport Number: ΑΚ 910501

Name:GIANNIS

Surname: PREKAS

Date of Bath:05/08/1982

Gender (Male ή Female):MALE

Nationality: GREEK

T-Shirt Size (S, M, L, XL):M

Mobile Phone:00306934198451

E-Mail:prekgiannis@gmail.gr

Club : Xanthi Runners

Γενικά: 

Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το πρακτορείο Alpino Tours το οποίο επέλεξε και το ξενοδοχείο SULTAN στο κέντρο της Αδριανούπολης. Αναλυτικό πρόγραμμα μπορείτε να δείτε και στην σελίδα του πρακτορείου: http://alpinotours.gr/online/?p=2558
Απαραίτητα πρέπει να έχετε μαζί σας ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες (νέου τύπου) ή διαβατήριο.
Εκτός από τις αναλυτικές πληροφορίες που βρίσκονται στο επίσημο site του αγώνα: http://dostluk.onlinemaraton.com/, ο Σύλλογός μας θα μπορεί να απαντάει τυχόν ερωτήσεις σας στο e-mail του συλλόγου xanthirunners@gmail.com .

Πληροφορίες για την διαδρομή του αγώνα δείτε την στο παρακάτω link:

https://maps.google.com/maps/ms?msid=203932484946615773053.0004f8f9f2118a6c710f7&msa=0&ie=UTF8&t=m&ll=41.673553,26.538677&spn=0.074753,0.169086&source=embed&dg=feature

Καλή  προετοιμασία!

Pin It on Pinterest

Share This