Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα που διοργάνωσαν ο Α.Π.Σ. Σύλλογος Δρομέων Ξάνθης «Xanthi Runners». ο Α.Π.Σ. Διομήδης Ξάνθης και ο Α.Π.Ο.Φ.Κ.Α. Ξάνθης, την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018 στις 19:00, στην αίθουσα διαλέξεων  «Πολυχώρος Π» Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης,  με θέμα «μετάβαση από τον μαραθώνιο σε υπεραποστάσεις».

Πολλοί φίλοι του τρεξίματος βρέθηκαν στην ημερίδα όπου μπόρεσαν να ακούσουν τους ομιλητές  και να συζητήσουν τους προβληματισμούς που δημιουργούνται από την συνεχή ενασχόληση με το τρέξιμο.

Θερμές ευχαριστίες στους κ. Τζανετάκη Ιωάννη και κ. Σιδερίδη Νικόλαο για τις πολύτιμες συμβουλές-γνώσεις που μας μετέδωσαν και είμαστε ευγνώμονες για την αφιλοκερδή συμβολή και άμεση ανταπόκριση τους στο κάλεσμά μας.

Στην εκδήλωση έγινε  βράβευση του  Σιδερίδη Νικόλαου για την προσφορά του στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στις υπεραποστάσεις.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια για την καλύτερη ενημέρωση σε θέματα αθλητισμού και θα γνωστοποιήσουμε έγκαιρα την ημερομηνία της επόμενης ημερίδας.

Ανανεώνουμε το δρομικό ραντεβού μας για την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 στον 5ο Δημοκρίτειο Ημιμαραθώνιο Ξάνθης και  να δώσουμε ένα βροντερό παρόν στην μεγάλη αθλητική εκδήλωση της  Θράκης.

Ευχαριστούμε πολύ:

– το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης για την φιλοξενία

– τους χορηγούς της εκδήλωσης

  • Αρτοποιείο « Μύλος»
  • Μικρογεύματα-Café «Γρηγόρης»
  • ταβέρνα «Ξεροσφύρι»,
  • Αιχμή Graphies
  • ψητοπωλείο «Χασαπογεύματα ΦΑΡΜΑ».

 

Pin It on Pinterest

Share This