Ο Α.Π.Σ. Σύλλογος Δρομέων Ξάνθης «XanthiRunners», ο Α.Π.Σ. Διομήδης Ξάνθης και ο Α.Π.Ο.Φ.Κ.Α. Ξάνθης διοργανώνουν ημερίδα, το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018 στις 19:30, στη Δημοτική Πινακοθήκη Ξάνθης, Ορφέως και Πινδάρου (Παλιά Πόλη ), με θέμα « τι χρειάστηκε και πως έγινε το παιδί της διπλανής πόρτας Πρωταθλητής…»

Ομιλητές θα είναι ο Θεοδωρακάκος Δημήτριος πρωταθλητής Ελλάδος στο μαραθώνιο και σε αγώνες βουνού και η Ρήγα Σοφία πρωταθλήτρια Ελλάδος στο μαραθώνιο.

Το θέμα που θα συζητηθεί είναι πως μπορεί ένα παιδί να ασχοληθεί με τον αθλητισμό με στόχο να  γίνει πρωταθλητής και πόσο εύκολο είναι να η ενασχόληση με τον αθλητισμό να έχει διάρκεια στο χρόνο. Τι προσπάθεια και θυσίες  πρέπει να κάνει κάποιος προκειμένου να συνεχίσει την άθληση σε όλη τη διάρκεια της ζωής του. Πόσο είναι εφικτό να γίνει αυτό σε υψηλό επίπεδο επιδόσεων. Μια σειρά ερωτημάτων που θα συζητηθούν μαζί με τους πρωταθλητές οι οποίοι θα μας μεταφέρουν τις εμπειρίες τους.

Καλούνται τα μέλη  και  όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό να προσέλθουν στην ημερίδα για μια δημιουργική και γόνιμη  ενημέρωση – συζήτηση.

Pin It on Pinterest

Share This