Το Σάββατο 22 Αυγούστου 2020 δόθηκε  εκκίνηση στον αγώνα υπεραντοχής Rodopi Challenge 50 miles/82km.  4.278 θετική υψομετρική στο Δασικό Χωριό Ερύμανθου στα πανέμορφα βουνά της Ροδόπη . Ο αγώνας είχε αρχικά προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί όπως κάθε χρόνο τον Απρίλιο αλλά λόγω Covid μετατέθηκε τον Αύγουστο αυξάνοντας αναγκαστικά και τον βαθμό δυσκολίας λόγω υψηλής θερμοκρασίας.

Ο Ro.C.50miles “Welcoming You To Ultras” χαρακτηρίζεται ως ένας ultra trail αγώνας που στοχεύει στην εξοικείωση των αθλητών με την φιλοσοφία του Rout Classic 100miles, του μεγαλύτερου αγώνα που πραγματοποιεί η διοργάνωση, ο οποίος χαρακτηρίζεται επίσης ως Rodopi  Advendure Run, δηλαδή συνδυάζει την έννοια της υπεραντοχής  με την αυτονομία, την απομόνωση και την περιπέτεια, καθιστώντας τον έτσι μοναδικό στο είδος του. Για τους παραπάνω λόγους παρέχεται στους αθλητές υποστήριξη μόνο από τρεις σταθμούς τροφοδοσίας. Η διαδρομή κινείται κυρίως μέσα σε πυκνά δάση οξιάς ,βελανιδιάς, διασχίζει παλιά πέτρινα καλντερίμια οικισμών που δεν κατοικούνται πλέον και κορυφές από όπου μπορεί κάποιος να απολαύσει το αχανές δάσος της Ροδόπης, εξαιρετικά πλούσιο σε χλωρίδα και πανίδα. Το 70% της διαδρομής αποτελείται από μονοπάτια.

Στον αγώνα συμμετείχαν συνολικά 175 αθλητές.

Συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν !!!

Συγχαρητήρια στα μέλη του συλλόγου μας που στάθηκαν στην εκκίνηση!!!

Συγχαρητήρια στα μέλη του συλλόγου μας που συμμετείχαν ως εθελοντές και συνετέλεσαν στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα!!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

  • Λαμπάκης Γρηγόρης 16:01  59ος Γενικής   24ος κατηγορίας Μ2
  • Γιάντσου Μαρία   16:18  72η Γενικής   7η Γυναικών
  • Ακριτίδης Στάθης   16:31  78ος Γενικής  36ος κατηγορίας Μ2
  • Κίτσος Αθανάσιος   17:31  97ος Γενικής   45ος κατηγορίας Μ2
  • Γιαβάσογλου Πάρης 18:31 115ος Γενικής  30ος κατηγορίας Μ1
  • Σπυριδοπούλου Σοφία 19:11 123η Γενικής  11η Γυναίκα

Τα αποτελέσματα του αγώνα: www.rout.gr

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη που με τη συμμετοχή τους διαφημίζουν το σύλλογο και κάνουν γνωστή τη δράση του σε όλη τη Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Pin It on Pinterest

Share This