Την Κυριακή 9 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε ένας από τους λίγους αγώνες που έγιναν φέτος λόγω Covid, ο Φαέθων. Διοργανώθηκε από τον αθλητικό σύλλογο Faethon Olympus Marathon στον Κοκκινοπηλό Ελασσόνας, στο υψηλότερο χωριό του Ολύμπου. Ο Faethon Olympus Marathon και οι παράλληλοι αγώνες επρόκειτο αρχικά να πραγματοποιηθούν στις 11 & 12 Ιουλίου αλλά οι συνθήκες covid οδήγησαν την διοργάνωση να ακυρώσει τον FOM 44 χλμ. και να πραγματοποιήσει μόνο τους παράλληλους μικρότερους αγώνες της, την περασμένη Κυριακή :

Rupicarpa 20χλμ. 1500μ. υψομετρική

Η διαδρομή Rupicarpa, που σημαίνει Αγριόγιδο, διασχίζει 4 κορυφές, κινείται σε κορυφογραμμές, αλπικά λιβάδια, κόψεις κορυφών και σε παλιά ξεχασμένα από το χρόνο μονοπάτια. Συνολικά συμμετείχαν 197 αθλητές.

Μέλη του συλλόγου μας συμμετείχαν στον αγώνα  εκπροσωπώντας τον επάξια!

  • Μπέκα Κατερίνα 2:46:38   3η Γενικής Γυναικών
  • Πάστρας Ιωάννης 2:50:10 48ος Γενικής Ανδρών

FOM Trail 15χλμ 550μ.υψομετρική

Η διαδρομή FOM Trail  ξεκινά από την πλατεία του χωριού Κοκκινοπηλός ,διασχίζει γραφικά καλντερίμια, αρχαία μονοπάτια και κατάφυτα δάση του Ολύμπου. Συνολικά συμμετείχαν 170 αθλητές.

Μέλη του συλλόγου μας συμμετείχαν επίσης στον αγώνα  εκπροσωπώντας τον επάξια!

  • Γράκης Αλέξανδρος 1:06:53 5ος Γενικής Ανδρών
  • Θεοδωράκης Ιωάννης 1:16:32 22ος Γενικής Ανδρών

 

Τα αποτελέσματα του αγώνα: http://www.runningnews.gr/item.php?id=46272

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη που με τη συμμετοχή τους διαφημίζουν το σύλλογο και κάνουν γνωστή τη δράση του σε όλη τη Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Pin It on Pinterest

Share This