Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 στο χώρο του αεροδρομίου στο Ζυγό, η Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ σε συνεργασία με τα σωματεία της Ξάνθης, ΑΠΟΦΚΑ και Α.Π.Σ Διομήδη, την υποστήριξη του Δήμου Αβδήρων, του 4ου Σώματος Στρατού και  του Α.Π.Σ. Δρομέων Ξάνθης « xanthirunners», διοργανώνει τον Αναπτυξιακό αγώνα δρόμου σε ανώμαλο έδαφος 2020.

Δικαίωμα συμμετοχής εκτός από τους αθλητές που ανήκουν σε σωματεία του ΣΕΓΑΣ  έχουν ενήλικοι ανεξάρτητοι δρομείς που δεν έχουν δελτίο Σ.Ε.Γ.Α.Σ., οι οποίοι  πρέπει να προσκομίσουν στην αίθουσα κλήσης:

1)  Αποδεικτικό  έγγραφο της ηλικίας τους.

2) Υπεύθυνη δήλωση ότι: «έχουν εξεταστεί από ιατρό, είναι υγιείς και συμμετέχουν με αποκλειστική δική τους ευθύνη και ότι οι διοργανωτές δεν έχουν καμία απολύτως ευθύνη για ότι τους συμβεί και οφείλεται σε έλλειψη ιατρικής εξέτασης».

  Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να σταλούν ηλεκτρονικά και αποκλειστικά μόνο στο συνημμένο έντυπο ( μορφή xls ) με e-mail στην διεύθυνση eassegas.anmth @gmail.com ή sersegas@gmail.com.

μέχρι την TETΑΡΤΗ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020.

Σημείωση στο χώρο για τον σύλλογο θα πρέπει να αναγράφεται ανεξάρτητος

Την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα οι αριθμοί θα παραλαμβάνονται από την Γραμματεία των Αγώνων 60’-90’ πριν την έναρξη του αγώνων.

Τα αγωνίσματα και το ωρολόγιο πρόγραμμα για τους ενήλικους ανεξάρτητους δρομείς που δεν έχουν δελτίο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. είναι σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα

ΩΡΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ
13:00 6000μ. ΓΥΝΑΙΚΕΣ 2000 και μεγαλύτερες
13:00 8000μ. ΑΝΔΡΕΣ 2000 και μεγαλύτεροι

Μετά τις δηλώσεις συμμετοχών και ανάλογα με τον αριθμό των αθλητών θα γίνει τροποποίηση του προγράμματος

Καλούνται τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου Δρομέων Ξάνθης να συμμετέχουν στους αγώνες είτε ως δρομείς, είτε ως εθελοντές, στηρίζοντας έμπρακτα μια  σημαντική αθλητική εκδήλωση  της περιοχής μας.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

  • Σουλτάνης  Άγγελος                6971804812
  • Ξανθόπουλος  Λεωνίδας        6974955817

Από τους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να κατεβάσετε τα απαραίτητα αρχεία:

Pin It on Pinterest

Share This