Το Δ. Σ. του Συλλόγου Δρομέων Ξάνθης ¨Xanthi Runners¨ ενημερώνει τα μέλη του Συλλόγου ότι σε συνεργασία με την εταιρία αθλητικών ειδών INVERSE έχει φροντίσει για την προμήθεια  κοντομάνικου (t-shirt)  και τιραντέ αγωνιστικού μπλουζάκι με τα χρώματα του Συλλόγου. Η πάγια και διαρκή επιθυμία πολλών μελών του Συλλόγου για την δημιουργία τεχνικής αγωνιστικής μπλούζας ώστε να υπάρχει ομοιομορφία στην εμφάνιση για την συμμετοχή σε αγώνες ικανοποιείται  με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αφού δίνεται η δυνατότητα απόκτησης μιας άριστης τεχνικής μπλούζας με την εγγύηση της εταιρίας INVERSE.

Το μπλουζάκι θα είναι το μπλέ όπως φαίνεται στη φωτογραφία, με τα σχέδια που αποτυπώνονται στις επόμενες φωτογραφίες (η διαφορά στον χρωματισμό είναι πλασματική). Ακολουθούν φωτογραφίες με τα μεγέθη από τις μπλούζες όπου μπορεί ο καθένας να υπολογίσει το μέγεθος που του αναλογεί σύμφωνα με τους πίνακες για άνδρες και για γυναίκες.

Το κόστος αγοράς για το κοντομάνικο (t-shirt) είναι 25 ευρώ και για το τιραντέ 19 ευρώ ( το πραγματικό κόστος της συγκεκριμένης τεχνικής μπλούζας είναι τα 40 ευρώ).

Παρακαλούνται όσοι θέλουν να προμηθευτούν κάποιο από τα μπλουζάκια να περάσουν μέχρι το Σάββατο 20 Ιουλίου 2019 από το κατάστημα «Βιόκοσμος», Ελπίδος 21, Γκορόγιας Άκης, ωράριο λειτουργίας καταστημάτων.

Ευχαριστούμε πολύ

Το Δ.Σ.

Pin It on Pinterest

Share This