Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Κυριακής 2 Οκτωβρίου στην πόλη των Σερρών ο 4ος ανοικτός αγώνας αντοχής «ΣΙΡΡΙΣ CHALLENGE 23km» και 2ος «ΣΙΡΡΙΣ ΒΟΛΤΑ RUN 5km». Στον μεγάλο αγώνα 4ο «ΣΙΡΡΙΣ CHALLENGE 23km» συμμετείχαν και τερμάτισαν 92 δρομείς ενώ στον «ΣΙΡΡΙΣ ΒΟΛΤΑ RUN 5km» οι τερματίσαντες ανήλθαν στους 192. Ο σύλλογός μας εκπροσωπήθηκε και διακρίθηκε με την μοναδική συμμετοχή στον αγώνα «4ο ΣΙΡΡΙΣ 23 χλμ» από την αθλήτριά μας Ταρρού Κυριακή η οποία κατέλαβε την δεύτερη θέση στην γενική κατηγορία γυναικών και την 36 στην γενική σημειώνοντας εξαιρετική επίδοση 2:01:39.

Κεντρικό πρόσωπο ήταν η δισκοβόλος Σερραία Ολυμπιονίκης Τασούλα Κελεσίδου που βραβεύτηκε από το Δήμο Σερρών, έδωσε την έναρξη του αγώνα και έκανε και τις απονομές. Για την ιστορία πρώτος στους άντρες τερμάτισε ο Σερραίος μαραθωνοδρόμος Γιώργος Σίκαλος και πρώτη γυναίκα η Έφη Παπαδοπούλου.
Συγχαρητήρια σε όλους όσοι συμμετείχαν στους δύο αγώνες και ιδιαίτερα στην αθλήτριά μας και τις ευχόμαστε καλή συνέχεια.
Ο Σύλλογος μας, εκφραστής του δρομικού κινήματος και του μαζικού αθλητισμού στην πόλη μας, δηλώνει παρόν και συνεχίζει δυναμικά!!!

Εκ του ΔΣ

Pin It on Pinterest

Share This