Ο σύλλογό μας κατόπιν επικοινωνίας με τους διοργανωτές του Άκτιου Ημιμαραθώνιου Δρόμου εξασφάλισε για τα μέλη μας δωρέαν μετακίνηση με Λεωφορείο το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου το πρωί από Ξάνθη, δεξίωση – δείπνο το Σάββατο βράδυ στην παραλία της Βόνιτσας. μπουφές για όλους τους Αθλητές την Κυριακή μετά τον αγώνα και δωρεάν κάλυψη ξενοδοχείου για τους αθλητές (Η μοναδική επιβάρυνση είναι τα 10 ευρώ εγγραφής για τους αθλητές-τριες που θα λάβουν συμμετοχή στον αγώνα του Ημιμαραθωνίου).

Για να τύχουμε τα ευεργετήματα της διοργάνωσης προς τον σύλλογό μας απαιτείτε η συμμετοχή τουλάχιστον 25 αθλητών μας.

Καλούνται λοιπόν τα μέλη,  το συντομότερο δυνατόν και αυστηρώς έως την Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017 όσοι πραγματικά ενδιαφέρονται να μας αποστείλουν στο email του συλλόγου την πρόθεση συμμετοχής  στην εκδρομή, δηλώνοντας παράλληλα με το ονοματεπώνυμο και τον αγώνα συμμετοχής.  Σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 1  Οκτωβρίου θα διεξαχθούν παράλληλα με τον Ημιμαραθώνιο, λαϊκός δρόμος 5.000 μέτρων και αγώνας 1000 μέτρων για παιδιά Δημοτικού. 

  Οι συμμετοχές για να είναι έγκυρες, θα πρέπει να συνοδεύονται με την υποχρεωτική καταβολή του αντιτίμου συμμετοχής για αυτούς που θα συμμετάσχουν στον αγώνα του Ημιμαραθωνίου δηλαδή των 10€ έτσι ώστε να προχωρήσουμε το συντομότερο δυνατό στην ομαδική εγγραφή. Ο τρόπος καταβολής θα γίνεται με την συμπλήρωση και κατάθεση της σχετικής αίτησης στο κατάστημα ΒΙΟΚΟΣΜΟΣ Βιολογικά – Οικολογικά Προϊόντα (Άκης Γκορόγιας) Ελπίδος 21, Ξάνθη και στο ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων. Αιτήσεις μπορείτε να προμηθευτείτε και να τις συμπληρώσετε εγγράφως από το κατάστημα ΒΙΟΚΟΣΜΟΣ. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 2541062238  και στο κινητό: 6934252929.

Pin It on Pinterest

Share This