Το Σάββατο 24/10/2015 στην γειτονική μας πόλη Καβάλα έπεσε η αυλαία του 2ου “Kavala Night CityRun” ενός αγώνα που διεξήχθη στις 17:30 μ.μ. εξολοκλήρου μέσα στο αστικό κέντρο της Καβάλας, στις πλατείες της, στο λιμάνι, στη παραλιακή ζώνη και στα γραφικά σοκάκια της παλιάς πόλης.
Ο 2ος “Kavala Night CityRun” διεξήχθη με ιδιαίτερη επιτυχία καθώς 500 περίπου δρομείς από όλη την Ελλάδα έσπευσαν να συμμετάσχουν σ’ αυτή την υπέροχη νυχτερινή διοργάνωση. Την δεύτερη αυτή διοργάνωση έσπευσε να τιμήσει με τη συμμετοχή και την παρουσία του και ο σύλλογός μας ¨Xanthi Runners¨ ο οποίος τίμησε τον θεσμό με μια πολυπληθέστερη αποστολή δρομέων του, εκφράζοντας ενεργά τη στήριξή του στη διοργάνωση και την άσβεστη αγάπη του στον αθλητισμό και τους αγώνες δρόμου.
Ο Σύλλογό μας συγχαίρει όλους τους δρομείς για την προσπάθειά τους και εύχεται να συνεχίζουν να τιμούν τους δρομικούς αγώνες με το πάθος και την αγωνιστικότητα τους.
Ο Σύλλογος μας, εκφραστής του δρομικού κινήματος και του μαζικού αθλητισμού στην πόλη μας, δηλώνει παρόν και συνεχίζει δυναμικά.

Εκ του Δ.Σ. του Συλλόγου

Pin It on Pinterest

Share This