Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές του Συλλόγου μας για τη συμμετοχή και τον τερματισμό τους στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο.
Το Σάββατο 29 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στην περιοχή μας ο 6ος ορεινός αγώνας Υπεραντοχής και Περιπέτειας, με την ονομασία «Rodopi Challenge 50 miles » γνωστός και ως ROC. Διοργανώθηκε από την Μη-Κερδοσκοπική Εταιρεία “Rodopi Ultra Trail” και είχε εκκίνηση και τερματισμό το Δασικό Χωριό του Ερύμανθου στην περιοχή της Χαϊντούς Ξάνθης με αγωνιστική αναφορά την ορεινή Ροδόπη. Η διανυθείσα απόσταση του αγώνα είναι 82 χιλόμετρα με συνολική θετική υψομετρική διαφορά 4.200 μέτρα. Ξεκινάει από τα 1330 μέτρα υψόμετρο, φτάνει μετά από 41 χιλιόμετρα στο χαμηλότερο υψόμετρο στα 315μ στην περιοχή της Ζαρκαδιάς όπου στην συνέχεια επιστρέφει από την ίδια διαδρομή στο Δασικό Χωριό. Ο αγώνας και φέτος για έκτη συνεχή χρονιά διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία τόσο σε συμμετοχές όσο και σε διακρίσεις. Όλο και περισσότεροι αθλητές μας λαβαίνουν μέρος σε αγώνες υπεραντοχής το τελευταίο διάστημα, δημιουργώντας και σε αυτό το κομμάτι μια δυνατή ομάδα. Τον αγώνα τερμάτισαν συνολικά 209 αθλητές. Για τον Σύλλογο μας έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς και με εξαιρετικές επιδόσεις οι εξής αθλητές:

1. ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
2. ΧΑΤΖΗΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
3. ΒΑΚΙΡΤΖΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
4. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
5. ΑΓΑΚΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
6. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
7. ΓΙΑΡΜΑΝΤΖΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
8. ΓΙΑΒΑΣΟΓΛΟΥ ΠΑΡΑΣΧΟΣ
9. ΜΠΑΛΤΑΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
10. ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ
11. ΜΟΥΣΑΔΕΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Επίσης τα θερμά συγχαρητήρια και στα μέλη μας που πέρα από την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν, ενοχλήσεις τους στέρησαν την χαρά του τερματισμού και εγκατέλειψαν. Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξετε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.rout.gr. Επίσης για τον παραπάνω θεσμό θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης για την άρτια και επιτυχή διεξαγωγή του αγώνα.
Συμμετοχή είχαμε και στον 3ο Ημιμαραθώνιο Βόλου ο οποίος διεξήχθη και αυτός το απόγευμα του Σαββάτου 29 Απριλίου. Ο αγώνας με τον τίτλο, «ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ» διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου μαζί με την Διεύθυνση Αθλητισμού Δήμου Βόλου (ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ) και τη Περιφέρεια Θεσσαλίας. Στον αγώνα του Ημιμαραθωνίου συνολικά τερμάτισαν 505 δρομείς. Τον σύλλογό μας εκπροσώπησαν τερματίζοντας με επιτυχία και σημειώνοντας παράλληλα αξιόλογες επιδόσεις, ο Ιωάννης Συνανάς, ο Αθανάσιος Μπεζυργιαννίδης, ο Παναγιώτης Καραγεωργίου και ο Βασιλειάδης Σεραφείμ.
Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξετε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης http://www.voloshalfmarathon.gr/ και τα αποτελέσματα στο:https://results.chronolog.gr/resultsv2.aspx….
Την Κυριακή 30 Απριλίου στην γειτονική μας Βουλγαρία πραγματοποιήθηκε ο Μαραθώνιος και ο Ημιμαραθώνιος της Φιλιππούπολης. Η ελληνική συμμετοχή και στους δύο αγώνες ήταν μεγάλη. Στον αγώνα του Ημιμαραθωνίου συνολικά τερμάτισαν 390 δρομείς. Για τον Σύλλογο μας έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς έντεκα αθλητές μας.

1.Spiros Mpikos
2.Leonidas Xanthopoulos
3.Dimitrios NTAKKAS
4.Pantelis MARKIDIS
5.Nikolaos MERKOURIS
6.Konstantinos MANOLIS
7.Elefteris MATZARIS
8.Dimitrios PANTOS
9.Sotirios ATHANASIOU
10.Minas MICHALOGLOU
11.Anastasios TARENIDIS

Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξετε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης http://www.marathonplovdiv.com/en.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας που λάβανε μέρος στους παραπάνω αγώνες και τους ευχόμαστε καλή αποκατάσταση!!!
Ο Σύλλογος μας, εκφραστής του δρομικού κινήματος και του μαζικού αθλητισμού στην πόλη μας, δηλώνει παρόν και συνεχίζει δυναμικά……….
Εκ του Δ.Σ. του Συλλόγου “Xanthi Runners”

Pin It on Pinterest

Share This