Στον πανέμορφο Ημιμαραθώνιο της Χίου συμμετείχε την περασμένη Κυριακή ο Γραμματέας του Συλλόγου μας, Σεραφείμ Βασιλειάδης που βρέθηκε στο νησί του Ανατολικού Αιγαίου για ολιγοήμερες διακοπές με την οικογένειά του. Για 4η συνεχή χρονιά πραγματοποιείται την τελευταία Κυριακή του Αυγούστου, ο ημιμαραθώνιος Χίου με τη συμμετοχή δεκάδων αθλητών από την Ελλάδα, την Τουρκία αλλά και άλλες χώρες, όπως Κίνα, Καναδά, Αμερική και Ουζμπεκιστάν. 

Ο Σεραφείμ μαζί με την κόρη του Χρυσούλα αθλήτρια του συλλόγου Στίβου Διομίδης και μέλος των Xanthi Runners η οποία και συμμετείχε και διακρίθηκε στην Γενική κατηγορία Γυναικών καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση στο αγώνισμα των 1500 μέτρων, έμειναν εντυπωσιασμένοι τόσο από την ομορφιά της διαδρομής όσο και από την εγκάρδια φιλοξενία των διοργανωτών. Οι δρομείς είχαν την ευκαιρία να τρέξουν μέσα από τα δρομάκια του πανέμορφου Κάμπου διανύοντας μία εξαιρετικού κάλλους διαδρομή. Ο Κάμπος, μια από τις πιο όμορφες περιοχές της Χίου, συνιστά ένα μοναδικό οικιστικό σύνολο,όπου συνδυάζεται αρμονικά το εξαίρετο φυσικό τοπίο με ιδιαίτερα τοπικά αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά. Τόπος κατάφυτος από περιβόλια εσπεριδοειδών, διάσπαρτος με παλιά αρχοντικά σπίτια, 6 μόλις χλμ στα Νότια της πόλης της Χίου. Ο Κάμπος έχει κηρυχθεί «ιστορικός τόπος» και «παραδοσιακός οικισμός», προστατευόμενοςαπό το ΥΠ.ΠΟ.

 

Ο Γραμματέας μας κάλεσε τους διοργανωτές του αγώνα και τα μέλη του Συλλόγου Αθλητών Υγείας Χίου να επισκεφτούν την πόλη μας και να συμμετάσχουν στις 29 Νοεμβρίου στον δικό μας 2ο Δημοκρίτειο Ημιμαραθώνιο Δρόμο.

Να σημειώσουμε ότι εκτός από τον 4ο ημιμαραθώνιο, το πρόγραμμα περιλαμβάνει και αγώνες: 10,5 και 5 χιλιομέτρων για ενήλικες και 1,5 χλμ για παιδιά ηλικίας έως 18 ετών. Τα αποτελεσματα όλων των αγώνων του 4ου Διεθνή Ημιμαραθώνιου Χίου μπορείτε να τα δείτε στην διεύθυνση: http://www.runnermagazine.gr/apotelesmata-agonon/4os-Hmimarathonios-Chiou-apotelesmata

Εκ του Δ.Σ.

Pin It on Pinterest

Share This