Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δρομέων Ξάνθης αποφάσισε ομόφωνα την πραγματοποίηση των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. σύμφωνα με το οριζόμενο καταστατικό (άρθρο 18) και καλεί  όλα τα μέλη του, τους δρομείς και τους φίλους του συλλόγου να δώσουν το παρόν. Η ημερομηνία  που επιλέχθηκε είναι 22 Ιουνίου 2016, ημέρα Τετάρτη στις  19:00 μ.μ , στον χώρο της αίθουσας συνεδριάσεων του Ξενοδοχείου Νέστος. Πριν τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου θα διεξαχθεί η  ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας όπου θα γίνει ο απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ. Σε περίπτωση μη απαρτίας, θα πραγματοποιηθεί επαναληπτική συνεδρίαση την ίδια μέρα, στον ίδιο χώρο και ώρα 19:30, ανεξαρτήτως αριθμού των παρόντων μελών.

Ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν είναι (άρθρο 17):

  • Α) Η έγκριση του προϋπολογισμού και απολογισμού
  • Β) Η απαλλαγή του Δ.Σ. από κάθε ευθύνη
  • Γ) Τακτοποίηση της ετήσιας συνδρομής και εγγραφή νέων μελών.
  • Δ) Εκλογή τριμελής εφορευτικής επιτροπής για την εκλογή του νέου Δ.Σ.
  • Ε) Εκλογή τριμελής εξελεγκτικής επιτροπής.

Επίσης, θα γίνει συζήτηση για τα τρέχοντα θέματα του Συλλόγου όπου όλα τα μέλη μας  θα έχουν την δυνατότητα να εκθέσουν τις απόψεις τους.

 Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της εξελεγκτικής επιτροπής, θα πρέπει το αργότερο έως τις 19 Ιουνίου 2016, ημέρα Κυριακή και ώρα 12 μεσημβρινή, να καταθέσουν την αίτηση υποψηφιότητας τους στο email του συλλόγου (xanthirunners@gmail.com). Το μεσημέρι της 19ης Ιουνίου 2016 θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα και στο FB   του συλλόγου (xanthi runners) με παράλληλη κοινοποίηση στα email των μελών μας τα ονόματα των υποψηφίων. Το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι το έχουν μόνο τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη. 

Αγαπητά μέλη, παρακαλείστε όλοι θερμά να μείνετε κοντά στον σύλλογο και να βοηθήσετε με την παρουσία σας την παραπάνω προσπάθεια. Οι παρουσία όλων σας είναι απαραίτητη για να συνεχίσουμε αυτήν την ιδέα που τόσο ρομαντικά ξεκινήσαμε.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                          Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ                                      ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΥΡΓΕΛΗΣ

Pin It on Pinterest

Share This