Αν σας αρέσει το τρέξιμο και έχετε την ανησυχία και τη διάθεση να αντιδράσετε  στην απάθεια και την αποξένωση στην οποία μας ωθεί ο σύγχρονος τρόπος ζωής, τότε σας καλούμε κοντά μας να γίνεται μέλος της οικογένειας του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Ξάνθης “Xanthi Runners”. 

Αν είσαι και εσύ ανάμεσα σε όλους αυτούς που, θέλουν στο τρέξιμό μας να έχουν παρέα, για να περνάμε ακόμη καλύτερα θέλουμε να έρθεις κι εσύ μαζί μας. Δεν έχει σημασία αν είσαι προχωρημένος ή αρχάριος στο τρέξιμο. Ακόμη και αν δεν έχεις ξανατρέξει ποτέ, σου υποσχόμαστε πως το τρέξιμο είναι για όλους. Το τρέξιμο είναι άκρως αγχολυτικό! Τρέξε μαζί μας είτε αποκλειστικά για την υγεία σου είτε για να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου σε αγώνες δρόμου. Το πιο σημαντικό είναι η χαρά της συμμετοχής, για αυτό έλα κοντά μας να ζήσουμε ωραίες στιγμές.

Η εγγραφή νέων μελών στο σύλλογο μας και η καταβολή της ετήσιας συνδρομής από τα μέλη, γίνεται προσωρινά από το κατάστημα Φάρμα (Πυργελής Ιωάννης) Καπνεργατών & Ναυαρίνου Γωνία και από το κατάστημα ΒΙΟΚΟΣΜΟΣ Βιολογικά – Οικολογικά Προϊόντα (Άκης Γκορόγιας) Ελπίδος 21, Ξάνθη και στο ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων. Η διαδικασία εγγραφής περιλαμβάνει τη συμπλήρωση της σχετικής αίτησης  και ολοκληρώνεται με την καταβολή  του αντιτίμου 15€ ως εγγραφή και ως συνδρομή έτους. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2541024999. Ο Α.Π.Σ. Δρομέων Ξάνθης είναι παρών και στο διαδίκτυο, στη διεύθυνση www.xanthirunners.gr και στο Facebook (https://www.facebook.com/groups/196751417180613/)

Ο Σύλλογος μας, εκφραστής του δρομικού κινήματος και του μαζικού αθλητισμού στην πόλη μας, δηλώνει παρόν και συνεχίζει δυναμικά!

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                Ο Γραμματέας

Ιωάννης Πυργελής                                      Σεραφείμ Βασιλειάδης

Pin It on Pinterest

Share This