O Σύλλογος μας, ευχαριστεί όλους εσάς που την προηγούμενη Κυριακή με την παρουσία σας βοηθήσατε στην βιντεοσκόπηση που έγινε για την ανάγκη παραγωγής του τηλεοπτικού σποτ του αγώνα Xanthi Old City Trail.
Επίσης, κατόπιν παρότρυνσης των παρευρισκομένων, κάνει δεκτό το αίτημα τους και καλεί τους φίλους και τα μέλη του και όχι μόνο, για μια ομαδική βόλτα, αυτή τη φορά σε όλη την διαδρομή του επικείμενου αγώνα Xanthi Old City Trail, συντρέχοντας την σε χαλαρό ρυθμό, ώστε να ακολουθούν όλοι οι συμμετέχοντες ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας. Σας καλούμε λοιπόν την Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 10:00π.μ. να βάλετε την αθλητική σας ενδυμασία να πάρετε την παρέα σας και να παρευρεθείτε στην κεντρική πλατεία της πόλης μας, για να πραγματοποιήσουμε την συγκεκριμένη βόλτα ανακαλύπτοντας όλοι μαζί την ιστορία, την γοητεία και τις ομορφιές της παλιάς Πόλης της Ξάνθης τρέχοντας στα στενά πλακόστρωτα σοκάκια της και μέρος του πλούσιου δικτύου μονοπατιών του περιαστικού δάσους της.
O Σύλλογος μας, γνωρίζοντας το κόλλημα που θα παρουσιαστεί σε πολλούς την ημέρα αυτήν, λόγο των επικείμενων βουλευτικών εκλογών, επιφυλάσσεται, σε σύντομο χρονικό διάστημα να επαναλάβει με ανακοίνωσή του την συγκεκριμένη δρομική βόλτα.
Σας περιμένουμε και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συμμετοχή σας!

Pin It on Pinterest

Share This