Στα πλαίσια της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 22 Ιουνίου 2016 και ώρα  19:00 μ.μ  στον χώρο της αίθουσας συνεδριάσεων του Ξενοδοχείου Νέστος,  το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δρομέων Ξάνθης, ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους δρομείς φίλους και μέλη του, ότι, προκειμένου να ικανοποίηση πάγιο αίτημα τους που έχει να κάνει με την εξασφάλιση της ομοιομορφίας και τις ομαδικότητας του συλλόγου στις διοργανώσεις στις οποίες λαμβάνουν μέρος, θα παρουσιαστούν δειγματοληπτικά οι αθλητικές τεχνικές μπλούζες τις οποίες θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν και να παραγγείλουν.

Οι μπλούζες, ανάμεσα στις οποίες οι δρομείς μπορούν να επιλέξουν όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, είναι μια τεχνική τιραντέ και μια αντίστοιχη κοντομάνικη. Και οι δυο διατίθενται σε ανδρικό και γυναικείο και σε όλα τα μεγέθη. Το κόστος της κάθε μπλούζας ανέρχεται στα 25 ευρώ. Το μεγαλύτερο μέρος του κόστους για τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη θα καλυφθεί από τον σύλλογο. Έτσι το συνολικό ποσό που θα καταβάλλουν τα μέλη για την απόκτηση της κάθε μπλούζας ανέρχεται στα 10 ευρώ.

 

Αγαπητά μέλη, μείνετε κοντά στον σύλλογο, η παρουσία όλων σας είναι απαραίτητη για να συνεχίσουμε αυτήν την ιδέα που τόσο ρομαντικά ξεκινήσαμε.

Με φιλικούς χαιρετισμούς, 

Το Δ.Σ του Συλλόγου Δρομέων Ξάνθης.

Pin It on Pinterest

Share This