Ο Σύλλογός μας προτίθεται να διοργανώνει το Σάββατο στις 17 Σεπτεμβρίου 2016 ομαδική εκδρομή με διανυκτέρευση στην Πόλη των Ιωαννίνων προκειμένου να συμμετάσχει στον “10ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων” 30χλμ. και στους παράλληλους αγώνες Δρόμου: 10χλμ. και δυναμικού βαδίσματος 30χλμ, που θα διεξαχθούν την Κυριακή το πρωί της επόμενης μέρας.

Στην περίπτωση που πραγματοποιηθεί η ομαδική εκδρομή και αυτό θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των δηλώσεων συμμετοχής και από την πλέον συμφέρουσα τιμή ανά άτομο που θα τύχουμε, υπάρχει και η δυνατότητα εγγραφής μελών μας και για τον αγώνα των 5χλμ ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 17/09/2016 και ώρα 18:30 μ.μ.

Η έκπτωση που μας παρέχεται κατόπιν επικοινωνίας μας με την διοργάνωση, χωρίς όμως αυτό να δημοσιευτεί επίσημα, είναι η χαμηλή αναγραφόμενη τιμή για τα μέλη των συλλόγων δρομέων (ΕΟΛΣΜΑ-Υ) χωρίς περιορισμό χρόνου και είναι:

  • Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων, Δυναμικό Βάδην 30χλμ.: 12 ευρώ.
  • Αγώνας Δρόμου 10χλμ: 10 ευρώ.
  • Αγώνας Δρόμου 5χλμ: 6 ευρώ.

Προθεσμία λήξης εγγραφών και πληρωμών ορίστηκε από την διοργάνωση η Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016.

Tο Πακέτο Συμμετοχής για όλα τα αγωνίσματα περιλαμβάνει:

  • Τεχνικό t-shirt του αγώνα
  • Αριθμός Συμμετοχής δρομέα
  • Ηλεκτρονική χρονομέτρηση με chip
  • Αναμνηστικό Μετάλλιο Τερματισμού
  • Παροχή νερού, αθλητικών ποτών και ιατρικών υπηρεσιών κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα
  • Αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής
  • Pasta Party

Καλούνται λοιπόν τα μέλη, οι φίλοι του συλλόγου καθώς και εκείνοι που θέλουν να συμμετάσχουν απλά ως εκδρομείς, να δηλώσουν όσο το δυνατόν συντομότερα την συμμετοχή τους συμπληρώνοντας την ειδική ΑΙΤΗΣΗ σε μορφή Word (Μπορείτε να λάβετε το αρχείο της αίτησης πατώντας εδώ). Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει υποχρεωτικά να εκτυπώσουν και να συμπληρώσουν το αρχείο Word της αίτησης και μαζί με το αντίτιμο της συμμετοχής έως την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016 να τα έχουν καταθέσει στο κατάστημα ΒΙΟΚΟΣΜΟΣ Βιολογικά – Οικολογικά Προϊόντα (Άκης Γκορόγιας) Ελπίδος 21, Ξάνθη και στο ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 2541062238  και στο κινητό: 6934252929.

Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξετε στην επίσημη ανακοίνωση της διοργάνωσης στην δικτυακή της σελίδα: http://www.ioanninalakerun.gr/

Στο FB: https://www.facebook.com/ioanninalakerunofficialpage?fref=ts

 

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου, 

Ο Πρόεδρος, Ιωάννης Πυργελής.

Ο Γ. Γραμματέας, Σεραφείμ Βασιλειάδης.

Pin It on Pinterest

Share This