Ο Σύλλογός μας, με προηγούμενη ανακοίνωσή του αποφάσισε να διοργανώσει το Σάββατο στις 29 Απριλίου 2017 διήμερη ομαδική εκδρομή, προκειμένου να συμμετάσχει στον Διεθνή Μαραθώνιο και Ημιμαραθώνιο της Φιλιππούπολης οι οποίοι θα διεξαχθούν την Κυριακή στις 8.00 το πρωί στις 30 Απριλίου. Παράλληλα το Σάββατο 29 Απριλίου διοργανώνεται στις 10 π.μ. αγώνας δρόμου τριών (3) χιλιομέτρων με την ονομασία «Ambelino Kids Run» για παιδιά ηλικίας από 6 μέχρι 13 ετών.

Μετά από επικοινωνία με τους διοργανωτές μας ζητήθηκε άμεσα και ως το τέλος της βδομάδας (12-03-2017) να τους αποστείλουμε τον συνολικό αριθμό των αθλητών που θα συμμετάσχουν ανά αγώνισμα καθώς και τον αριθμό των συνοδών που θα θελήσουν να ταξιδέψουν, για να μας στείλουν στην συνέχεια την ακριβή κατανομή τους κόστους της εκδρομής των αθλητών και των συνοδών καθώς και το πρόγραμμα του ταξιδιού. Το πακέτο που θα διαμορφωθεί περιλαμβάνει: την εγγραφή του αγώνα, την μεταφορά με λεωφορείο από Ξάνθη στην Φιλιππούπολη και πίσω και την διαμονή σε ξενοδοχείο 3 αστέρων για 1 διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο. Το κόστος θα κυμανθεί περίπου στα 90€ και ίσως πιο κάτω για τους Αθλητές. Για τους συνοδούς το πακέτο θα είναι μειωμένο κατά το ποσό της εγγραφής του αγώνα. Η οριστική τιμή του θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμμετεχόντων.


             Τα μέλη των Xanthi Runners και οι φίλοι (μη μέλη) που θέλουν να συμμετέχουν στους αγώνες καθώς και οι εκδρομείς – συνοδοί, καλούνται μέχρι την Κυριακή 12 Μαρτίου να στείλουν e-mail στο xanthirunners@gmail.gr, για τους αθλητές με λατινικούς χαρακτήρες, όπως αναγράφονται στο δελτίο ταυτότητας ή στο διαβατήριο:: Όνομα, Επώνυμο, Αριθμό Ταυτότητας ή Διαβατηρίου (το οποίο θα έχετε μαζί σας στην εκδρομή), Ημερομηνία Γέννησης, Φύλλο, Εθνικότητα, μέγεθος t-shirt, κινητό τηλέφωνο, e-mail. Και για τους συνοδούς: Όνομα, Επώνυμο, Αριθμό Ταυτότητας ή Διαβατηρίου (το οποίο θα έχετε μαζί σας στην εκδρομή) e-mail.

 

Θα σας παρακαλούσαμε να είστε σίγουροι για την συμμετοχή σας έτσι ώστε να μην δημιουργήσουμε προβλήματα στην εκδρομή και στην διοργάνωση του Αγώνα.

Θα σας ανακοινώσουμε με email και στην σελίδα μας στο Facebook  τα νεότερα για την εξέλιξη της εκδρομής.

 

Για περισσότερες πληροφορίες για την διοργάνωση :

http://www.marathonplovdiv.com/en/marathon-plovdiv/0/

https://www.youtube.com/watch?v=aXhk6HRaviY

Καλή  προετοιμασία!!!

Pin It on Pinterest

Share This