Το πρωί της Κυριακής 6 Σεπτεμβρίου με την πρωτοβουλία του τοπικού τμήματος του Ερυθρού Σταυρού Ξάνθης σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης και με την ενεργή τεχνική και εθελοντική υποστήριξη του Συλλόγου μας, διοργανώθηκε για πρώτη χρονιά στην πόλη μας για φιλανθρωπικό σκοπό, Λαϊκός Αγώνας Δρόμου 5.000 μέτρων και Αγώνας Δρόμου Μαθητών Δημοτικού 1.000 μέτρων, προκειμένου να συγκεντρωθούν τρόφιμα, φάρμακα, ιματισμός, σχολικά είδη και λοιπά είδη πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση ευάλωτων κοινωνικών ομάδων της πόλης μας και της ευρύτερης Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι ανάγκες των ευπαθών ομάδων δεν είναι μόνο τις γιορτινές μέρες αλλά όλο το χρόνο. Η συμμετοχή του κόσμου στο κάλεσμά αυτό ήταν μεγάλη και απέδειξε ότι όσο λιγότερα έχουμε τόσο περισσότερα μπορούμε να προσφέρουμε.
Ο σύλλογος μας ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχατε και στηρίξατε την προσπάθεια αυτή και δεσμεύεται ότι θα συμβάλλει και θα στηρίζει ποικιλοτρόπως παρόμοιες προσπάθειες αγωνιζόμενος για την κοινωνική αλληλεγγύη και για τους φορείς και τα ιδρύματα που προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο.
Ο Σύλλογος μας, εκφραστής του δρομικού κινήματος και του μαζικού αθλητισμού στην πόλη μας, δηλώνει παρόν και συνεχίζει δυναμικά!

Εκ του το Δ.Σ.

 

Pin It on Pinterest

Share This