Με πρωτοβουλία του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Δρομέων Ξάνθης “Xanthi Runners” την Παρασκευή 29/1/2016 σε γνωστό Ξενοδοχείο της πόλης μας, πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθους μελών αλλά και φίλων του Συλλόγου, σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον, η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γιάννης Πυργελής, αφού ευχαρίστησε τα μέλη του Συλλόγου για την μαζική ανταπόκριση στο κάλεσμα, ευχήθηκε για μια υγιή και πλούσια αγωνιστική χρονιά για το 2016, αλλά και την εκπλήρωση των στόχων του καθενός ξεχωριστά.

Για την ιστορία το φλουρί του Συλλόγου έπεσε στο κομμάτι της Παναγίας, ενώ στα μέλη και στους φίλους το φλουρί το έτυχε ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Αναστασιάδης.
Αμέσως μετά το πέρας της κοπής της πίτας ακολούθησε Γενική Συνέλευση με αναφορά στα πεπραγμένα του 2014-2015, στην επικείμενη διοργάνωση του «2ου Xanthi Old City Trail» και στις δράσεις του συλλόγου. Στην συνέχεια σε ευχάριστο κλίμα, συζητήθηκαν προβληματισμοί και ακούστηκαν απόψεις από τα μέλη που έχουν να κάνουν με την λειτουργία και την οργάνωση του Συλλόγου. Η βραδιά έκλεισε με την ευχή και την προσδοκία όλων το 2016 να φέρει σπουδαία πράγματα για τον σύλλογο.

Με τις καλύτερες ευχές για τη νέα χρονιά, για όλους.
Το ΔΣ του Συλλόγου.

Pin It on Pinterest

Share This