Το Σάββατο 17/09/2016 στην γειτονική μας πόλη Καβάλα έπεσε η αυλαία του 3ου “Kavala Night CityRun” ενός αγώνα που διεξήχθη στις 17:30 μ.μ. εξολοκλήρου μέσα στο αστικό κέντρο της Καβάλας, στις πλατείες της, στο λιμάνι, στη παραλιακή ζώνη και στα γραφικά σοκάκια της παλιάς πόλης.

Ο 3ος “Kavala Night CityRun” διεξήχθη με ιδιαίτερη επιτυχία καθώς και στους δύο αγώνες των 5 και10 χιλιομέτρων 770 περίπου δρομείς από όλη την Ελλάδα έσπευσαν να συμμετάσχουν σ’ αυτή την υπέροχη νυχτερινή διοργάνωση. Την Τρίτη αυτή διοργάνωση έσπευσε να τιμήσει με τη συμμετοχή και την παρουσία του και ο σύλλογός μας ¨Xanthi Runners¨ ο οποίος τίμησε τον θεσμό με μια πολυπληθέστερη αποστολή δρομέων του, εκφράζοντας ενεργά τη στήριξή του στη διοργάνωση και την άσβεστη αγάπη του στον αθλητισμό και τους αγώνες δρόμου. Αγωνιστικά στην απόσταση των 10 km, ο σύλλογός μας είχε τρις διακρίσεις στο βάθρο. Την πρώτη και την τρίτη θέση στην κατηγορία Μ50+ κατέκτησαν με εξαιρετικές επιδόσεις ο Γεώργιος Γρηγοριάδης και ο Μιχάλης Αγγελόπουλος αντίστοιχα, ενώ την τρίτη θέση στην κατηγορία Μ18-29 κατέκτησε ο Βασίλης Γκορόγιας.

Την Κυριακή18 Σεπτεμβρίου 2016 μέλη μας εκπροσώπησαν τον σύλλογο και σε δύο ακόμη σπουδαίες από πλευράς θεσμού και συμμετοχών διοργανώσεις που διεξήχθησαν στην υπόλοιπη Ελληνική επικράτεια και συγκεκριμένα στην Βόρεια Ελλάδα. Πρόκειτε για τον 5ο Ημιμαραθώνιο PELLA HALF MARATHON – Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών και για τον  επετειακό 10ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων.

Ο Σύλλογό μας συγχαίρει όλους τους δρομείς για την προσπάθειά τους και εύχεται να συνεχίζουν να τιμούν τους δρομικούς αγώνες με το πάθος και την αγωνιστικότητα τους.

Ο Σύλλογος μας, εκφραστής του δρομικού κινήματος και του μαζικού αθλητισμού στην πόλη μας, δηλώνει παρόν και συνεχίζει δυναμικά.

Εκ του Δ.Σ. του Συλλόγου

Pin It on Pinterest

Share This