Στα πλαίσια του 2ου Ultra Trail Pelion 50miles που έλαβε χώρα στο πανέμορφο χωριό της Πορταριάς στο Βόλο, διεξήχθησαν δυο αγώνες. Το Σάββατο 2 Δεκέμβρη 2017 πραγματοποιήθηκε ο κύριος αγώνας 80 χλμ. (50 μιλίων) Ultra Trail Pelion 4.120 D+ με σημείο εκκίνησης και τερματισμού την Πορταριά. Ο περσινός αγώνας, λόγο καιρού, δεν έδωσε στους αθλητές τη δυνατότητα να γνωρίσουν τη μοναδικότητα του τοπίου (βουνό –θάλασσα) την οποία είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι συμμετέχοντες της δεύτερης διοργάνωσης. Ο αγώνας διεξήχθη στα μονοπάτια του δάσους του Πηλίου, στα καλντερίμια των γραφικών χωριών του και στις ήρεμες ακτές του Παγασητικού κόλπου. Στα πλαίσια του αγώνα Ultra Trail Pelion η διοργάνωση την Κυριακή 3 Δεκέμβρη πραγματοποίησε και ένα μικρότερο αγώνα ορεινού τρεξίματος 9,2 χιλιομέτρων με την ονομασία CHS by UTP ο οποίος διεξήχθη στην ευρύτερη περιοχή της Πορταριάς.

Ο σύλλογός μας εκπροσωπήθηκε και στους δύο αγώνες με τους εξής αθλητές: 
1) Ultra Trail Pelion 50miles (80 χλμ.) 4.120 D+, 
με τον Γρηγόρη Λαμπάκη, τον Ηλία Σπυριδόπουλο και τον Κυριάκο Αγακίδη.
Στον αγώνα πήραν εκκίνηση 129 αθλητές και κατάφεραν να τερματίσουν 120. Στον Γρηγόρη Λαμπάκη θα πρέπει να κάνουμε ειδικότερη μνεία, γιατί κατάφερε να τερματίσει ψηλά στη γενική κατάταξη. Συγκεκριμένα ο Γρηγόρης κατέλαβε την εικοστή τέταρτη θέση σημειώνοντας καταπληκτική επίδοση 13 ώρες 49 λεπτά και 26 δευτερόλεπτα. 
2) CHS by UTP 9,2 ΚΜ, είχαμε μία συμμετοχή με την Μαρία Μπουγιουκλή η οποία μετά από έναν εξαιρετικό αγώνα κατάφερε να διακριθεί και να ανέβει στο βάθρο καταλαμβάνοντας την 3η θέση στην κατηγορία των γυναικών και την 35η θέση στην γενική κατάταξη σημειώνοντας επίδοση 1 ώρα 8 λεπτά και 31 δευτερόλεπτα.

Στο σημείο αυτό, θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την άρτια και επιτυχή διεξαγωγή του αγώνα στον μικρό πυρήνα της ομάδας των ανθρώπων που δημιούργησαν με πολύ αγάπη αυτή την διοργάνωση και σε όλους τους υπόλοιπους συντελεστές της και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια. Για τα αποτελέσματα του αγώνα ανατρέξτε στο link:
https://results.chronolog.gr/resultsv2.aspx…

Επίσης πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη μας και τους ευχαριστούμε που για άλλη μια φορά τίμησαν τον σύλλογο μας με την συμμετοχή τους στην σπουδαία αυτή διοργάνωση και τους ευχόμαστε καλή αποκατάσταση, υγεία και δύναμη για το μέλλον.
Ο Σύλλογος μας, εκφραστής του δρομικού κινήματος και του μαζικού αθλητισμού στην πόλη μας, δηλώνει παρόν και συνεχίζει δυναμικά……….

Εκ του Δ.Σ.

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This