Για άλλη μια φορά ο σύλλογος μας την περασμένη Κυριακή στις 10 Δεκεμβρίου έδωσε και πάλι το δυναμικό παρόν σε τρις (3) μεγάλες διοργανώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Ελληνική Επικράτεια.

Συγκεκριμένα στον Όλυμπο, είχαμε την διοργάνωση του γνωστού αγώνα με την ονομασία “Χειμωνιάτικος Ενιπέας 2017” ο οποίος στα 12 χρόνια διαδοχικής παρουσίας του έχει κερδίσει την αγάπη των φίλων του ορεινού τρεξίματος. Ο αγώνας πραγματοποιείται την δεύτερη Κυριακή του Δεκεμβρίου. Η διαδρομή του αγώνα εκτείνεται σε 23 χιλιόμετρα εκ των οποίων τα 20 σε μονοπάτια, με θετική υψομετρική διαφορά 1750 μέτρα. Στον αγώνα συμμετείχαν και τερμάτισαν 584 αθλητές. Ανάμεσά τους, βρέθηκαν 6 αθλητές του συλλόγου μας ο Στέφανος Χατζηευφραιμίδης, ο Φώτης Μπαλτόγλου, o Ιωάννης Μητσιβέλης, ο Ευστάθιος Ακριτίδης, η Μαρία Μπουγιουκλή και ο Γρηγόρης Λαμπάκης, οι οποίοι μετά από έναν εξαιρετικό αγώνα, τερμάτισαν και κατέλαβαν αξιόλογες θέσεις στην γενική κατάταξη. Για τα αποτελέσματα του αγώνα ανατρέξτε στο link: http://www.myrace.gr/race/1509/results.html

Μέσα σε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα, διοργανώθηκε στην γειτονική μας πόλη την προηγούμενη Κυριακή 10-12-2017 ο 11ος Αγώνας Δρόμου 10 χιλιομέτρων Γύρου Δράμας με την ονομασία «Βαλδίρκεια 2017». Υπέροχες στιγμές που μόνο ο αθλητισμός και το δρομικό κίνημα μπορούν να προσφέρουν έζησαν όλοι όσοι συμμετείχαν στον Αγώνα. Φυσικά από την γειτονική αυτή διοργάνωση ήταν αδύνατο να λείψει η παρουσία των μελών μας που για ακόμη μια φορά έδωσαν την δυναμική της παρουσία σημειώνοντας εξαιρετικές επιδόσεις. Στον αγώνα συμμετείχαν και τερμάτισαν 433 αθλητές. Διάκριση είχε ο σύλλογός μας με τους αθλητές του, Γεώργιο Γρηγοριάδη και Μιχάλη Αγγελόπουλο, οι οποίοι κατέλαβαν αντίστοιχα την δεύτερη και τρίτη θέση στην ηλικιακή κατηγορία των 50-59, την 23η και 27η στην γενική, σημειώνοντας εξαιρετικές επιδόσεις 00:41:02 και 00:41:46 αντίστοιχα. 
Για τα αποτελέσματα του αγώνα δείτε τη σχετική σελίδα της διοργάνωσης στο link: http://esportevents.gr/events/events.php?id=464

Πολύ καλή ήταν και η εκπροσώπηση των αθλητών μας στον 6ο Φιλίππειο Δρόμο, απόστασης 14.600μ. Οι δρομείς τρέξανε εξολοκλήρου σε άσφαλτο. Ο αγώνας ξεκινάει από τους Βασιλικούς τάφους της Βεργίνας και ακολουθεί τον δρόμο για Βέροια περνώντας από Μετόχι, περιμετρικά της τεχνητής λίμνης του Αλιάκμονα, Αγία Βαρβάρα, κόμβος Εγνατίας, οδός Πιερίων, πάρκο Ελιάς και καταλήγει στην πλατεία Δημαρχείου Βέροιας. Στον αγώνα συμμετείχαν και τερμάτισαν 672 αθλητές. Τον Σύλλογο μας εκπροσώπησαν οι εξής τέσσερις (4) αθλητές: Ιωάννης Συνανάς 1:09:19, Αλέξης Αλεξόπουλος ο οποίος κατέλαβε την δεύτερη θέση στην ηλικιακή του κατηγορία και την 125 στην γενική σημειώνοντας εξαιρετική επίδοση 1:09:41, Δημήτριος Πάντος 1:14:44, Μηνάς Μιχάλογλου 1:17:17 και Παναγιώτης Καραγεωργίου 1:22:20. 
Για τα αποτελέσματα του αγώνα ανατρέξτε στο link: http://www.myrace.gr/race/1505/results.html

Ο Σύλλογός μας εκφράζει στα μέλη του, οι οποίοι για άλλη μια φορά τον εκπροσώπησαν στις σημαντικές αυτές διοργανώσεις, τα θερμά του συγχαρητήρια και εύχεται υγεία και καλή δύναμη για την συνέχεια!!!
Ο Σύλλογος μας, εκφραστής του δρομικού κινήματος και του μαζικού αθλητισμού στην πόλη μας, δηλώνει παρόν και συνεχίζει δυναμικά……….

Εκ του Δ.Σ.

Pin It on Pinterest

Share This