Μέσα σε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα, διοργανώθηκε στην γειτονική μας πόλη την προηγούμενη Κυριακή 18-12-2016 ο  10ος Αγώνας Δρόμου 10 χιλιομέτρων Γύρου Δράμας «Βαλδιρκεια 2016». Υπέροχες στιγμές που μόνο ο αθλητισμός και το δρομικό κίνημα μπορούν να προσφέρουν έζησαν όλοι όσοι συμμετείχαν στον Αγώνα. Φυσικά από την γειτονική αυτή διοργάνωση ήταν αδύνατο να λείψει η παρουσία των μελών μας που για ακόμη μια φορά έδωσαν την δυναμική της παρουσία σημειώνοντας εξαιρετικές επιδόσεις. Στον αγώνα συμμετείχαν και τερμάτισαν 402 αθλητές. Διάκριση είχε ο σύλλογός μας με τον αθλητή του Σπύρο Μπίκο, ο οποίος κατέλαβε την δεύτερη θέση στην ηλικιακή του κατηγορία και την 24 στην γενική σημειώνοντας εξαιρετική επίδοση 00:41:13.

Για τα αποτελέσματα του αγώνα δείτε τη σχετική σελίδα της διοργάνωσης στο link: http://www.dramarunners.gr/www/index.php/races/bal2016/results2016

Ο Σύλλογός μας εκφράζει στα μέλη του, οι οποίοι για άλλη μια φορά τον εκπροσώπησαν στην συγκεκριμένη διοργάνωση, τα θερμά του συγχαρητήρια και εύχεται υγεία και καλή δύναμη για την συνέχεια!!!

Ο Σύλλογος μας, εκφραστής του δρομικού κινήματος και του μαζικού αθλητισμού στην πόλη μας, δηλώνει παρόν και συνεχίζει δυναμικά……….

Εκ του Δ.Σ. του Συλλόγου

 

Εκ του Δ.Σ.

Pin It on Pinterest

Share This