Πλούσια σε αγωνιστική δραστηριότητα ήταν η Κυριακή που μας πέρασε, για τον Σύλλογο δρομέων Ξάνθης «Xanthi Runners».
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές του Συλλόγου μας για τη συμμετοχή και τον τερματισμό τους στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Κυριακή 15-03-2015.

Αναλυτικά:
Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη μας που συμμετείχαν και τερμάτισαν στον 8ο Ημιμαραθώνιο Θαν. Σταμόπουλος Καλαμπάκα- Τρίκαλα σε έναν από τους δημοφιλέστερους ημιμαραθωνίους που διοργανώνεται στην Ελλάδα από τον Σύλλογο Δρομέων Τρικάλων με τους τερματίσαντες δρομείς να ξεπερνάνε τους 1000. Ο Σύλλογος μας συμμετείχε με 12 αθλητές. Όλοι οι δρομείς μας τερμάτισαν με επιτυχία και με πολύ καλές επιδόσεις.

Για την Ιστορία νικητής του αγώνα αναδείχθηκε ο Γιώργος Καραβίδας του Marathon Club-Xtreme Sports που τερμάτισε σε 1:08:11, με δεύτερο τον Κώστα Πούλιο του Παναθηναϊκού με επίδοση 1:08:26. Την τριάδα έκλεισε ο Γιάννης Χαμόδρακας με 1:12:16. Στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Cekini Sonia επίσης του Marathon Club-Xtreme Sports σε χρόνο σε 1:20:18. Δεύτερη τερμάτισε, όπως και πέρσι , η Βασιλική Καραγεωργάκη της STOIKOS TRAINING σε 1:22:57 και στην τρίτη θέση τερμάτισε η Ελένη Ντόβα του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων σε 1:31:39.
Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξετε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης http://www.stamhalfmarathon.org/el/ Για τον παραπάνω θεσμό θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης για την άρτια και επιτυχή διεξαγωγή του αγώνα.

Δυναμικό και πολυπληθείς ήταν επίσης την ίδια μέρα το παρόν των Xanthi Runners στον “3ο αγώνα περιαστικού δάσους KAVALA TRAIL RUN” που διοργανώθηκε στην γειτονική πόλη από τον Σύλλογο Χιονοδρομίας – Ορειβασίας Καβάλας. Η απόσταση του Αγώνα έχει μήκος 13 χλμ. και 600μ υψομετρική διαφορά. Ο Σύλλογος μας συμμετείχε με 19 αθλητές. Συγχαρητήρια σε όλους τους δρομείς μας που τερμάτισαν με επιτυχία και με πολύ καλές επιδόσεις τον αγώνα καταλαμβάνοντας σημαντικές θέσεις και διακρίσεις. Ο αθλητής μας Ξανθόπουλος Λεωνίδας κατέλαβε την 2η θέση στην Γενική Κατάταξη με χρόνο 1:09:10. Για την Ιστορία μεγάλος νικητής του αγώνα αναδείχθηκε ο Καβαλιώτης Αθλητής Νίκος Σιδερίδης (Salomon Hellas) με χρόνο 1:05:48 και 3ος ο Παυλίδης Κωνσταντίνος (ΣΚΑ Δράμας) με χρόνο 1:10:16. Νικήτρια στις γυναίκες Γεραρδή Νικολέτα από Κομοτηνή με 1:27:59. 2η Αρσένη Κυριακή (ΣΕΒΑΣ Καβάλας) με 1:28:24 , 3 η Ταρρού Κυριακή από Καβάλα με 1:33:22. Στον αγώνα πήραν μέρος 290 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Βόρεια Ελλάδα. Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξετε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.sxokavalas.gr/ . Επίσης για τον παραπάνω θεσμό θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης για την άρτια και επιτυχή διεξαγωγή του αγώνα.

Συγχαρητήρια σε όλους και καλή αποκατάσταση παιδιά!

Ο Σύλλογος μας, εκφραστής του δρομικού κινήματος και του μαζικού αθλητισμού στην πόλη μας, δηλώνει παρόν και συνεχίζει δυναμικά……….

Εκ του Δ.Σ. του Συλλόγου “Xanthi Runners”

Pin It on Pinterest

Share This