Σήμερα Τετάρτη 22/06/2016 πραγματοποιήθηκε η ετήσια τακτική γενική συνέλευση του συλλόγου Δρομέων Ξάνθης «Xanthi Runners» όπου με ιδιαίτερη ικανοποίηση ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανάδειξης του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της εξελεγκτικής επιτροπής. Η εκλογές του συλλόγου πραγματοποιήθηκαν σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Νέστος».

Στο διοικητικό συμβούλιου του συλλόγου εξελέγησαν οι:

  1. Πυργελής Ιωάννης 43
  2. Ξανθόπουλος Λεωνίδας 39
  3. Αναστασιάδης Ιωάννης 37
  4. Μπαμπάτσος Αθανάσιος 37
  5. Βασιλειάδης Σεραφείμ 33
  6. Πολυμένης Απόστολος 29
  7. Κάννος Θεόδρος 23

Στην εξελεγκτική επιτροπή εξελέγησαν οι:

  1. Αγακίδης Κυριάκος
  2. Ευσταθιάδης Θεόδωρος
  3. Μπερετζίκης Πασχάλης

Τα εκλεγμένα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τις προσεχείς ημέρες θα συγκροτηθούν σε σώμα ώστε να κατανείμουν τις θέσεις όπως ορίζει το καταστατικό του συλλόγου.

Το παλιό Διοικητικό Συμβούλιο αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλα τα μέλη που με την παρουσία τους βοηθήσανε την παραπάνω προσπάθεια.

Ευχαριστούμε τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, Αγγελική Πανίδου, Δέσποινα Καφετζή και Μάριο Τσορματζίδη για την άριστη διεξαγωγή των εκλογών του συλλόγου. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο δηλώνει ότι θα συνεχίσει με όλες του τις δυνάμεις να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις που απορρέουν από τις θεσμοθετημένες δραστηριότητες και εκδηλώσεις του συλλόγου αλλά και τις νέες που θα προκύψουν έχοντας διάθεση να συνεργαστεί με όλα τα μέλη και με το κάθε ένα ξεχωριστά σε κάθε επίπεδο.

 

Pin It on Pinterest

Share This