Τα ανώτερα στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος και της Διεύθυνσης Τροχαίας της πόλης μας επισκέφτηκε την περασμένη Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου αντιπροσωπεία του συλλόγου μας για να τα ευχαριστήσει και να τα βραβεύσει για την έμπρακτη στήριξη και την ουσιαστική συμβολή τους στην επιτυχία της διοργάνωσης του 3ου Δημοκρίτειου Ημιμαραθωνίου.
Τα μέλη μας στο πλαίσιο της συναντήσεως εξήραν το πολυσήμαντο έργο των δυνάμεων της αστυνομίας και της τροχαίας ευχαριστώντας τους παράλληλα για την προσφορά τους καθώς και για την καθοριστική συμβολή τους στην κυκλοφοριακή ρύθμιση και των μέτρων ασφαλείας του αγώνα. Στην συνέχεια παρέδωσαν στους προϊστάμενους των αντίστοιχων μονάδων από ένα τιμητικό δίπλωμα και ένα συλλεκτικό μετάλλιο του αγώνα.


Από την πλευρά τους οι διοικητές των δύο υπηρεσιών υπογράμμισαν το σπουδαίο πολιτισμικό έργο που επιτελείται από τους διοργανωτές του Δημοκρίτειου Ημιμαραθωνίου για την πόλη και τους κατοίκους της Ξάνθης, δηλώνοντας αρωγοί σε αθλητικές δράσεις, αυτού του είδους που προάγουν τα αθλητικά ιδεώδη και ανοίγουν δημιουργικές διεξόδους στη νεολαία μας. Συγκεκριμένα τόνισαν τα εξής: «Είναι αυτονόητο ότι η Αστυνομία και η Τροχαία συνηγορεί σε κάθε είδους τέτοιες προσπάθειες και ειδικότερα σε τέτοιους αγώνες. Είμαστε αρωγοί σε αυτούς τους αγώνες. Θα κάνουμε από την μεριά μας οποιαδήποτε προσπάθεια για την επίτευξη τέτοιον σκοπών. Όπως γνωρίζετε φέτος και τα προηγούμενα χρόνια πήγαμε πάρα πολύ καλά και πιστεύουμε ότι και στο μέλλον θα επιτευχθεί το ίδιο με την προσπάθεια και την βοήθεια όλων των φορέων».
«Ξεκινήσαμε δειλά – δειλά και με συγκρατημένη αισιοδοξία, αλλά με μεγάλη όρεξη, θέληση, και προπάντων όραμα. Θέλουμε να πάμε την διοργάνωση ακόμα πιο μπροστά» ήταν τα λόγια των διοργανωτών και δώσανε το επόμενο «Ραντεβού» στις 26 Νοεμβρίου για τον 4ο Δημοκρίτειο Ημιμαραθώνιο.

Εκ του Δ.Σ.

 

Pin It on Pinterest

Share This