Τα αποτελέσματα του 2ου Xanthi Old City Trail και του αγώνα δρόμου των 4,2 χλμ. της διοργάνωσης του 2ου Xanthi Old City Trail, που έχουν αναρτηθεί στο http://www.xanthirunners.gr/el/, είναι τα προσωρινά.
Μέσα στις επόμενες ημέρες και έως την Τετάρτη 13-04-2016 θα μπορούν να υποβάλλονται τυχόν ενστάσεις και θα γίνονται οι απαιτούμενες διορθώσεις, ώστε την επόμενη εβδομάδα να ανακοινωθούν τα επίσημα αποτελέσματα.
Για ενστάσεις, διορθώσεις ή παρατηρήσεις μπορείτε να στέλνετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο xanthirunners@gmail.com.
Μετά την οριστικοποίηση των αποτελεσμάτων, μέσα από τη σελίδαhttp://www.xanthirunners.gr/el/, όλοι οι δρομείς του 2ου Xanthi Old City Trail και του αγώνα δρόμου των 4,2 χλμ. μπορούν να λάβουν το αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής τους.

Φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα αναρτιέται στην σελίδα μας στο facebook. Τις προσεχείς μέρες θα αναρτηθεί ένα τεράστιο αρχείο φωτογραφικού υλικού από τις αγωνιστικές και όχι μόνο εκδηλώσεις του 2ου Xanthi Old City Trail που συγκεντρώθηκε από την διοργάνωση και θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν και να αντιγράψουν οι ενδιαφερόμενοι από την ιστοσελίδα του Συλλόγου μας.

Εκ της Οργανωτικής Επιτροπής του Αγώνα.

Pin It on Pinterest

Share This