Οι Xanthi Runners προτίθενται να οργανώσουν εκδρομή στην Βαρκελώνη, την πρωτεύουσα της Καταλονίας στην Ισπανία, για τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στους αγώνες Ultra Trail Barcelona 2015 αλλά και για αυτούς που θέλουν να εκδηλώσουν την συμμετοχή τους ως εκδρομείς. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις 25 Απριλίου, αναφέρονται στους δρομείς ορεινού τρεξίματος και περιλαμβάνουν τα τέσσερα παρακάτω αγωνίσματα:
– Speed Trail Barcelona απόστασης 21 km και ±750m θετικής υψομετρικής.
– Marathon Trail Barcelona απόστασης 42 km και ±1.500m θετικής υψομετρικής.
– Long Trail Barcelona απόστασης 69 km και ±2.750m θετικής υψομετρικής.
– Ultra Trail Barcelona απόστασης 100 km και ±4.500m θετικής υψομετρικής.

 

Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στον ιστότοπο της διοργάνωσης www.utbcn.com.
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν παρακαλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το αργότερο μέχρι 30 Νοεμβρίου, προκειμένου
ο σύλλογος να πετύχει καλύτερες τιμές για την εκδρομή. Σήμερα με έναν πρόχειρο υπολογισμό, το εισιτήριο αεροπορικώς μετ’ επιστροφής κοστίζει περίπου 100 ευρώ, την διαμονή για 6 ημέρες την υπολογίζουμε περίπου 20 με 25 ευρώ το άτομο την ημέρα.
Για αυτούς που θα αγωνιστούν η τιμή συμμετοχής για τον αντίστοιχο αγώνα έχει καθοριστεί και υπάρχει στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης. Οι τιμές είναι ενδεικτικές και θα ακολουθήσει ανακοίνωση για το ακριβώς κόστος της εκδρομής ύστερα από την εκδήλωση των ενδιαφερόμενων.
Την επιθυμία σας για την εκδρομή παρακαλούμε να την εκδηλώσετε επικοινωνώντας στα τηλέφωνα: 6944660175, 6978556999 και στο σταθερό 2541024999 στις ώρες λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων.

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου,

Ο Πρόεδρος, Ιωάννης Πυργελής.
Ο Γ. Γραμματέας, Σεραφείμ Βασιλειάδης.

 

Pin It on Pinterest

Share This