O Σύλλογος Δρομέων Ξάνθης “Xanthi Runners” την Κυριακή στις 2 Νοεμβρίου 2014 θα λάβει μέρος με αποστολή 5 αθλητών στον 4ο ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΠΑΪΚΟΥ που θα διεξαχθεί στο Πάικο του Νομού Κιλκίς. Ο Ημιμαραθώνιος είναι αφιερωμένος στον αγώνα των κατοίκων της περιοχής αλλά και όλης της Β. Ελλάδας ενάντια στα μεταλλεία.
Τα μέλη τα οποία θα εκπροσωπήσουν τον σύλλογό μας είναι:
1. Δήμου Ευάγγελος
2. Καψιμάλης Αθανάσιος
3. Παπανδρέου Βασίλειος
4. Σπάχος Βασίλειος
5. Μπαίρας Μάνος
Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλό τερματισμό.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:30 π.μ. από τον Προφήτη Ηλία Καστανερής από υψόμετρο 787μ.
Ο αγώνας είναι ορεινός δρόμος απόστασης 20 περίπου χιλιομέτρων σε μονοπάτια (15km) και δασικούς δρόμους (5 km) και το υψόμετρο που θα κινηθεί ο αγώνας θα είναι από 900μ έως 1350μ. H συνολική υψομετρική κάλυψη είναι περίπου 1100μ. Η διαδρομή έχει σημαντικές απαιτήσεις αντοχής και εμπειρίας κίνησης σε ορεινό πεδίο και σε ορισμένα σημεία απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή καθώς τα μονοπάτια είναι ορειβατικά και κινούνται σε απότομες πλαγιές.
Κλείνοντας θα θέλουμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον Ορειβατικό Σύλλογο Περιηγητών Γουμένισσας που είναι ο Διοργανωτής του αγώνα και καλή επιτυχία και καλό τερματισμό σε όλους τους δρομείς που θα λάβουν μέρος στον αγώνα.
Ο Σύλλογος μας, εκφραστής του δρομικού κινήματος και του μαζικού αθλητισμού στην πόλη μας, δηλώνει παρόν και συνεχίζει δυναμικά.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου,
Ο Πρόεδρος, Ιωάννης Πυργελής.
Ο Γ. Γραμματέας, Σεραφείμ Βασιλειάδης

Pin It on Pinterest

Share This