Λίγες ώρες πριν την εκκίνηση των Αγώνων Παρθένου Δάσους Παρανεστίου, γνωστοί και ως Virgin Forest Trail (VFT) και όλα είναι έτοιμα όπως μας έχουν ενημερώσει οι αρμόδιοι της οργανωτικής επιτροπής. Ο θεσμός διεξάγεται για 8η συνεχόμενη χρονιά και περιλαμβάνει για φέτος 7 διαφορετικούς αγώνες οι οποίοι είναι:

1. Υπερμαραθώνιος Αγώνας Παρθένου Δάσους Παρανεστίου ή Virgin Forest Ultra Trail (V.F.U.T) 159.420 χιλιομέτρων
2. Υπερμαραθώνιος Αγώνας Νατούρα Trail Race (Natura Trail Rrace) 106.525 χιλιομέτρων
3. Μαραθώνιος Αγώνας Παρανέστιο Μονοπάτι (Paranesti Path) 46.297 χιλιομέτρων
4. Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Νέστος (Nestos Trail) 10 χιλιομέτρων
5. Αγώνες Δρόμου Άλκιμων Παίδων ηλικίας 10-13 ετών και 14-17 ετών
6. Αγώνες για Άτομα με Ειδικές Ικανότητες Special VFT

 

Ο Σύλλογός μας εύχεται, καλή επιτυχία, καλά αποτελέσματα και καλούς τερματισμούς στα μέλη μας που θα λάβουν μέρος και θα εκπροσωπήσουν τον σύλλογό μας στους παραπάνω αγώνες. Επίσης θέλουμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στους Διοργανωτές – Συντελεστές και καλή επιτυχία και καλό τερματισμό στους αθλητές – αθλήτριες που θα λάβουν μέρος. Κουράγιο λοιπόν, δύναμη, και το μόνο σίγουρο είναι ότι στο τέλος των αγώνων όλοι θα νιώθετε ηθικά νικητές.

Για περισσότερες πληροφορίες και για τα αποτελέσματα του αγώνα ανατρέξτε στον ιστότοπο της διοργάνωσης στο link: www.paranestivft.com
Ο Σύλλογος μας, εκφραστής του δρομικού κινήματος και του μαζικού αθλητισμού στην πόλη μας, δηλώνει παρόν και συνεχίζει δυναμικά.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ιωάννης Πυργελής Σεραφείμ Βασιλειάδης

Pin It on Pinterest

Share This