Ομαδική φωτογραφία των αθλητών του Συλλόγου πριν την εκκίνηση του 3ου Νυχτερινού Ημιμαραθώνιου Θεσσαλονίκης.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές του Συλλόγου μας για τη συμμετοχή και τον τερματισμό τους στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο. 

Το Σάββατο 18 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη για 3η συνεχόμενη χρονιά ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα στην Βόρεια Ελλάδα, ο Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος 21.100 μέτρων και ο παράλληλος δρόμος Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος των 5.000 μ. Περισσότεροι από 15000 αθλητές ξεχύθηκαν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης και έλαβαν μέρος σε αυτή τη γιορτή, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι οι δρόμοι αντοχής αποτελούν το μαζικότερο και δημοφιλέστερο άθλημα. Οι εγγεγραμμένοι δρομείς έφτασαν τελικά τους 3.030 στον Ημιμαραθώνιο και 12.469 στο Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μ. Ο Σύλλογος Δρομέων Ξάνθης «Xanthi Runners», για ακόμη μια φορά είχε εντυπωσιακή συμμετοχή και στα 2 αγωνίσματα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, ο καιρός στάθηκε σύμμαχος των αθλητών, το δροσερό αεράκι που φυσούσε την ώρα διεξαγωγής του αγώνα δημιούργησε μια θερμοκρασία ευχάριστη που έκανε τις προσπάθειες όλων όσων αγωνίστηκαν ακόμα πιο εύκολη και τον τερματισμό μπροστά στο Λευκό Πύργο πιο κοντινό.

Αναλυτικά έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς και με εξαιρετικές επιδόσεις στον Ημιμαραθώνιο και στον παράλληλο αγώνα των 5 χλμ. οι εξής αθλητές του Συλλόγου μας: 

Στον δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος των 5.000 μ.

1. Χουφτέρη Σουλτάνα
2. Γρηγοριάδου Ελένη

Στον Ημιμαραθώνιο 21.100 μέτρων
1. Γκορόγιας Βασίλειος
2. Ευσταθιάδης Θεόδωρος
3. Γρηγοριάδης Γεώργιος
4. Ανδρεάδης Σταύρος
5. Χαμαλίδης Κυριάκος
6. Λάντζας Ηλίας
7. Βασιλειάδης Σεραφείμ
8. Μπαμπάτσος Αθανάσιος
9. Λιόλιος Χρήστος
10. Τσαμουρλιάδης Αρκάδιος
11. Μπίκος Γεώργιος
12. Μπαΐρας Δημήτριος
13. Αντικουλάνης Χάρης
14. Χαϊτίδης Δημήτριος
15. Χαμαλίδου Μαρία

Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξετε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης

 http://www.thessalonikihalfmarathon.org/index.php?lang=el

 

 

 

Φωτογραφία των αθλητών πριν την εκκίνηση του 5ο επετειακού «ROUT 100 MILES»

 

Συμμετοχή είχαμε και στον 5ο επετειακό ορεινό αγώνα Υπεραντοχής και Περιπέτειας, με την ονομασία «ROUT 100 MILES» που διοργανώθηκε στην περιοχή μας την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου με εκκίνηση και τερματισμό το Δασικό Χωριό του Ερύμανθου στην περιοχή της Χαϊντούς Ξάνθης με αγωνιστική αναφορά την ορεινή Ροδόπη. Ο αγώνας και φέτος για πέμπτη συνεχή χρονιά διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία. Όλο και περισσότεροι αθλητές μας λαβαίνουν μέρος σε αγώνες υπεραντοχής το τελευταίο διάστημα, δημιουργώντας και σε αυτό το κομμάτι μια δυνατή ομάδα. Στον αγώνα αυτό έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς και με εξαιρετικές επιδόσεις οι εξής αθλητές του Συλλόγου μας: 

1. Καμαριανάκης Ανδρέας ο οποίος σημείωσε εξαιρετική επίδοση και κατέκτησε την 7η θέση στη γενική κατηγορία.
2. Καλπάκης Αναστάσιος
3. Ακριτίδης Ευστάθιος
4. Βακιρτζής Ευάγγελος
5. Ευστρατίου Χρήστος
6. Λαμπάκης Γρηγόρης
7. Σιδηρόπουλος Παναγιώτης

Συγχαρητήρια σε όλους και καλή αποκατάσταση. Επίσης τα θερμά συγχαρητήρια και στο μέλος μας Μητσιβέλη Ιωάννη που πέρα από την υπερπροσπάθεια που κατέβαλε, ενοχλήσεις τον στέρησαν την χαρά του τερματισμού και εγκατέλειψε. Να γνωρίζεις Ιωάννη ότι: «Μακάριοι οι μη πονούντες (δρομείς), ότι αυτοί κτώνται της ευτυχίας! (του “άπονου” τρεξίματος”…)». Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξετε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.rout.gr. Επίσης για τον παραπάνω θεσμό θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης για την άρτια και επιτυχή διεξαγωγή του αγώνα.

Ο Σύλλογος μας, εκφραστής του δρομικού κινήματος και του μαζικού αθλητισμού στην πόλη μας, δηλώνει παρόν και συνεχίζει δυναμικά.

Εκ του Δ.Σ. του Συλλόγου “Xanthi Runners”

 

Pin It on Pinterest

Share This