Συγχαρητήρια σε όλους τους δρομείς και ιδιαίτερα στα μέλη μας που συμμετείχαν και τερμάτισαν υγιείς σήμερα στον 3ο Εορδαικό Ημιμαραθώνιο τον οποίο διοργανώνει με επιτυχία εδώ και 3 συναπτά χρόνια το φίλο Σωματείο του Σύλλογου Δρομέων Οδοιπόρων Εορδαίας.

Πρόκειται για τα μέλη μας:

1. Πυργελής Ιωάννης
2. Μπαμπάτσος Αθανάσιος
3. Γρηγοριάδης Γεώργιος
4. Διαμαντίδης Γεώργιος
5. Καφετζή Δέσποινα
6. Ευσταθιάδης Θεόδωρος
7. Μπερετσίκης Πασχάλης
8. Βασιλειάδης Σεραφείμ
9. Χαμαλίδης Κυριάκος

Στην διοργάνωση συμμετείχαν οι κορυφαίοι Έλληνες Μαραθωνοδρόμοι όπως ο Δήμος Μαγγίνας αθλητής του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης οποίος αναδείχθηκε νικητής του αγώνα και τερμάτισε σε 1:07:52., δεύτερος τερμάτισε ο Κώστας Πούλιος αθλητής του Παναθηναϊκού με επίδοση 1:09:28, στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Γιώργος Καραβίδας αθλητής της ΑΕΚ σε χρόνο 1:11:04., στην τέταρτη θέση τερμάτισε ο Χριστόφορος Μερούσης ο περσινός πανελληνιονίκης του κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών με χρόνο 01:11:21 , στην Πέμπτη θέση ο αθλητής του Άρη Αντώνης Παπαδημητρίου με 01:12:33 και ακολούθησαν και άλλοι μεγάλοι αθλητές.

Καλή αποκατάσταση παιδιά!

Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα http://www.sdoeordaias.gr και στο http://www.runningnews.gr/item.php?id=19150

Επίσης για τον παραπάνω θεσμό θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης και ιδιαίτερα στον Πρόεδρο του Σ.Δ.Ο.Ε. και φίλο του Συλλόγου μας Πέτρο Μπαλτζή αλλά και σε όλο το Δ.Σ. του Συλλόγου για την άρτια και επιτυχή διεξαγωγή του αγώνα ο οποίος δικαίως μπορεί να συγκαταλεχθεί στους καλύτερους αγώνες μαζικού αθλητισμού υψηλού επιπέδου στην χώρα μας. Αξίζει να αναφέρουμε την συμβολή των εθελοντών, του αθλητικού κόσμου της περιοχής αλλά και ολόκληρης της πόλης για την επιτυχία του όμορφου αυτού αγώνα. Υγεία σε όλους και καλή συνέχεια στον θεσμό!

Ο Σύλλογος μας, εκφραστής του δρομικού κινήματος και του μαζικού αθλητισμού στην πόλη μας, δηλώνει παρόν και συνεχίζει δυναμικά.

Εκ του Δ.Σ. του Συλλόγου “Xanthi Runners”

Pin It on Pinterest

Share This