Ο Α.Π.Σ. Δρομέων Ξάνθης “Xanthi Runners” δήλωσε παρόν με πολυπληθέστερη ομάδα μελών του στους αγώνες ορεινού τρεξίματος Νυμφαίας που διοργανώθηκαν από τον Σπάρτακο Ροδόπης την Κυριακή 22 Νοεμβρίου στην Κομοτηνή με την ονομασία «6ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Οχυρού Νυμφαίας». Όλοι οι δρομείς μας τερμάτισαν με επιτυχία και πολλοί από αυτούς διακρίθηκαν σημειώνοντας σπουδαίες επιδόσεις. Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη του και κάθε έναν ξεχωριστά για αυτή την μαζική συμμετοχή και στήριξη που παρείχαν προς τους γείτονες φίλους διοργανωτές και τους συγχαίρει για τον τερματισμό και για τις διακρίσεις τους. Επίσης συγχαίρει όλες και όλους που συντέλεσαν στην πραγματοποίηση της δρομικής αυτής γιορτής καθώς και τα παιδιά του Σπάρτακου για την εξαιρετική διοργάνωση και τους ευχαριστεί για την φιλοξενία που παρείχαν στα μέλη του. Καλή αντάμωση του χρόνου με υγεία!

Στον παρακάτω σύνδεσμο δημοσιεύονται τα οριστικά αποτελέσματα των αγώνων ορεινού τρεξίματος. Η στήλη ΥΟΒ, με βάση την ανακοίνωση των διοργανωτών, αναφέρει ενδεικτικές και όχι τις πραγματικές χρονολογίες γέννησης των αθλητών. Σκοπός αυτής της καταγραφής είναι ο διαχωρισμός των αθλητών σε κατηγορίες. Η διοργάνωση υπόσχεται τις επόμενες ημέρες να δημοσιεύσει τα αποτελέσματα των ομάδων που έχουν λάβει μέρος και στους δυο αγώνες έτσι ώστε να μπορεί να δοθούν συγκεντρωτικά τα αποτελέσματα στους συλλόγους και στις ομάδες. Επειδή στην παρούσα φάση η πληροφορία αυτή για την ομαδική εικόνα των συμμετεχόντων μελών μας στους αγώνες δεν είναι διαθέσιμη σας παραπέμπουμε στον παρακάτω σύνδεσμο στον οποίο δημοσιεύονται τα αποτελέσματα με βάση την κατάταξη.
https://results.chronolog.gr/resultsv2.aspx?ev=8fce19bfd9e77782c5a77b3d2459ac98&c=1
Ο Σύλλογος μας, εκφραστής του δρομικού κινήματος και του μαζικού αθλητισμού στην πόλη μας, δηλώνει παρόν και συνεχίζει δυναμικά.

Εκ του Δ.Σ.

Pin It on Pinterest

Share This