Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές του Συλλόγου μας για τη συμμετοχή και τον τερματισμό τους στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο. 

Το Σάββατο 16 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στην περιοχή μας ο 5ος ορεινός αγώνας Υπεραντοχής και Περιπέτειας, με την ονομασία «Rodopi Challenge 50 miles » γνωστός και ως ROC.  Διοργανώθηκε από την Μη-Κερδοσκοπική Εταιρεία “Rodopi Ultra Trail” και είχε εκκίνηση και τερματισμό το Δασικό Χωριό του Ερύμανθου στην περιοχή της Χαϊντούς Ξάνθης με αγωνιστική αναφορά την ορεινή Ροδόπη. Η διανυθείσα απόσταση του αγώνα είναι 82 χιλόμετρα με συνολική θετική υψομετρική διαφορά 4.200 μέτρα. Ξεκινάει από τα 1330 μέτρα υψόμετρο, φτάνει μετά από 41 χιλιόμετρα στο χαμηλότερο υψόμετρο στα 315μ στην περιοχή της Ζαρκαδιάς  όπου στην συνέχεια επιστρέφει από την ίδια διαδρομή στο Δασικό Χωριό. Ο αγώνας και φέτος για πέμπτη συνεχή χρονιά διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία τόσο σε συμμετοχές όσο και σε διακρίσεις. Όλο και περισσότεροι αθλητές μας λαβαίνουν μέρος σε αγώνες υπεραντοχής το τελευταίο διάστημα, δημιουργώντας και σε αυτό το κομμάτι μια δυνατή ομάδα. Στον αγώνα αυτό έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς και με εξαιρετικές επιδόσεις οι εξής αθλητές του Συλλόγου μας: 

 

1.

Καλπάκης Αναστάσιος

2.

Σιδηρόπουλος Παναγιώτης

3.

Λαμπάκης Γρηγόρης

4.

Κυριακίδης Σεραφείμ

5.

Βακιρτζής Ευάγγελος

6.

Ναούμ Βασίλειος

7.

Κερασίδης Ξενοκράτης  

8.

Ακριτίδης Ευστάθιος

9.

Τσαγγάλας Ιωάννης

10.

Αναστασιάδης Ιωάννης

11.

Τσορμπατζίδης Μάριος

12.

Σανσαρίδης Βασίλειος

13.

Μπαλτατζής Δημήτριος

14.

Βακιρτζής Βαγγέλης

15.

Παπανδρέου Βασίλειος

14.

Κλειτσιώτης Χρήστος

Επίσης τα θερμά συγχαρητήρια και στα μέλη μας που πέρα από την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν, ενοχλήσεις τους στέρησαν την χαρά του τερματισμού και εγκατέλειψαν. Να γνωρίζετε παιδιά ότι: «Μακάριοι οι μη πονούντες (δρομείς), ότι αυτοί κτώνται της ευτυχίας!!! (του “άπονου” τρεξίματος”…)». Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξετε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.rout.gr. Επίσης για τον παραπάνω θεσμό θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης για την άρτια και επιτυχή διεξαγωγή του αγώνα.

 

Την Κυριακή 17 Απριλίου στον 6ο αγώνα (23 χλμ) ορεινού τρεξίματος, με την επωνυμία «ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΣΣΙΟΥ ΔΙΑ» στην Κασσιόπη της Κέρκυρας είχαμε την συμμετοχή του προέδρου του συλλόγου μας Πυργελή Ιωάννη ο οποίος παραβρέθηκε και τίμησε την διοργάνωση του Πολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου Κασσιόπης. Αφετηρία και τερματισμός του αγώνα ήταν το δημοτικό σχολείο της Κασσιόπης.

Ο αγώνας ακολουθεί μια απαιτητική διαδρομή 1100μ. περίπου, θετικής υψομετρικής διαφοράς και διεξάγεται σε τεχνικά μονοπάτια, παλιούς δασικούς δρόμους και ελάχιστη άσφαλτο, αναδεικνύοντας τις φυσικές  ομορφιές του νησιού.

 

Συμμετοχή είχαμε την Κυριακή 17 Απριλίου και στον 5ο Αγώνα σε Δημόσιο Δρόμο στην Καλλιθέα Αθήνας με τον τίτλο, “Τρέχοντας στην Καλλιθέα «Kallithea Run» 2016”. Στον αγώνα και συγκεκριμένα στην διαδρομή των 5 χιλιομέτρων είχαμε την συμμετοχή του Βετεράνου Αθλητή του συλλόγου μας, Χαιτίδη Δημήτριο ο οποίος σημειώνοντας αξιόλογη επίδοση τερμάτισε επιτυχώς.

 

Συγχαρητήρια σε όλους και καλή αποκατάσταση παιδιά!!!

Ο Σύλλογος μας, εκφραστής του δρομικού κινήματος και του μαζικού αθλητισμού στην πόλη μας, δηλώνει παρόν και συνεχίζει δυναμικά……….

Εκ του Δ.Σ. του Συλλόγου “Xanthi Runners”

Pin It on Pinterest

Share This