Με πρωτοβουλία του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας, την Παρασκευή 13/1/2017 σε γνωστό Ξενοδοχείο της πόλης, πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθους μελών αλλά και φίλων του Συλλόγου, σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον, η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γιάννης Πυργελής, αφού ευχαρίστησε τα μέλη του Συλλόγου για την μαζική ανταπόκριση στο κάλεσμα, ευχήθηκε για μια υγιή και πλούσια αγωνιστική χρονιά για το 2017, αλλά και την εκπλήρωση των στόχων του καθενός ξεχωριστά.

Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο έφορος του Συλλόγου ο Λεωνίδας Ξανθόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε στα πεπραγμένα του 2016, ανέπτυξε τις σκέψεις του για την πορεία του συλλόγου και έθεσε τις απόψεις του που έχουν να κάνουν με την οργάνωση και το μέλλον του Δημοκρίτειου Ημιμαραθωνίου και ζήτησε την συμβολή αυτών που πραγματικά μπορούν και έχουν την διάθεση να βοηθήσουν το έργο της οργανωτικής επιτροπής με νέες ιδέες και πρόσθετους ρόλους.

Ακολούθησε σε ένα ευχάριστο και θερμό κλίμα, η ειδική τελετή βραβεύσεων των εθελοντών και των συλλόγων που στήριξαν και βοήθησαν με την παρουσία τους στην άρτια διεξαγωγή του 3ου Δημοκρίτειου Ημιμαραθωνίου. Αμέσως μετά το πέρας της τελετής βραβεύσεων ακολούθησε η κοπή της πίτας από τον αντιπρόεδρο του συλλόγου Γιάννη Αναστασιάδη. Για την ιστορία το φλουρί του Συλλόγου το έτυχε η Μαρία μέλος του συλλόγου κερδιζοντας μια δωροεπιταγή 100€ και δώρα απο το γνωστό κατάστημα της πόλης μας “Everest”. Η βραδιά έκλεισε με την ευχή και την προσδοκία όλων, το 2017 να φέρει σπουδαία πράγματα για τον σύλλογο.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή Χρονιά και υγεία σε όλους με γνώμονα το “Νους υγιής εν σώματι υγιές….”

Το ΔΣ του Συλλόγου.

 

       

 

Pin It on Pinterest

Share This