Με πρωτοβουλία του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας, την Τετάρτη 31/1/2018 σε γνωστό Ξενοδοχείο της πόλης, πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθους μελών αλλά και φίλων του Συλλόγου, σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον, η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. 
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γιάννης Πυργελής, αφού ευχαρίστησε τα μέλη του Συλλόγου για την μαζική ανταπόκριση στο κάλεσμα, ευχήθηκε για μια υγιή και πλούσια αγωνιστική χρονιά για το 2018, αλλά και την εκπλήρωση των στόχων του καθενός ξεχωριστά. 
Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο έφορος του Συλλόγου ο Λεωνίδας Ξανθόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε στα πεπραγμένα του 2017, ανέπτυξε τις σκέψεις του για την πορεία του συλλόγου και έθεσε τις απόψεις του που έχουν να κάνουν με την οργάνωση και το μέλλον του Δημοκρίτειου Ημιμαραθωνίου και ζήτησε ενόψει των επικείμενων εκλογών του Μαρτίου για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου την συμβολή αυτών που πραγματικά μπορούν και έχουν την διάθεση να βοηθήσουν το έργο του συλλόγου με νέες ιδέες και πρόσθετους ρόλους.
Αμέσως μετά ακολούθησε η κοπή της πίτας από τον αντιπρόεδρο του συλλόγου Γιάννη Αναστασιάδη. Για την ιστορία το φλουρί του Συλλόγου το έτυχε ο Παναγιώτης Γιόφκος νέο μέλος του συλλόγου κερδίζοντας μια δωροεπιταγή από το γνωστό κατάστημα της πόλης μας “Everest”. Η βραδιά έκλεισε με την ευχή και την προσδοκία όλων, το 2018 να φέρει σπουδαία πράγματα για τον σύλλογο. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Ξάνθης και μέλος του συλλόγου, Ιορδάνης Χατζηευφραιμίδης.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή Χρονιά και υγεία σε όλους με γνώμονα το “νοῦς ὑγιής ἐν σώματι ὑγιεῖ…”

Το ΔΣ του Συλλόγου.

Pin It on Pinterest

Share This