Ο Σύλλογός μας προτίθεται να διοργανώνει το Σάββατο στις 16 Σεπτεμβρίου 2017 ομαδική εκδρομή με διανυκτέρευση στην Πόλη των Ιωαννίνων προκειμένου να συμμετάσχει στον “11ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων” 30χλμ. και στους παράλληλους αγώνες Δρόμου: 10χλμ. και δυναμικού βαδίσματος 30χλμ, που θα διεξαχθούν την Κυριακή το πρωί της επόμενης μέρας.

Στην περίπτωση που πραγματοποιηθεί η ομαδική εκδρομή και αυτό θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των δηλώσεων συμμετοχής και από την πλέον συμφέρουσα τιμή ανά άτομο που θα τύχουμε, υπάρχει και η δυνατότητα εγγραφής μελών μας και για τον αγώνα των 5χλμ ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 16/09/2017 και ώρα 18:30 μ.μ.

Η έκπτωση που μας παρέχεται κατόπιν επικοινωνίας μας με την διοργάνωση, χωρίς όμως αυτό να δημοσιευτεί επίσημα, είναι η χαμηλή αναγραφόμενη τιμή για τα μέλη των συλλόγων δρομέων (ΕΟΛΣΜΑ-Υ) χωρίς περιορισμό χρόνου και είναι:

  • Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων, Δυναμικό Βάδην 30χλμ.: 12 ευρώ.
  • Αγώνας Δρόμου 10χλμ: 10 ευρώ.
  • Αγώνας Δρόμου 5χλμ: 6 ευρώ.

Tο Πακέτο Συμμετοχής για όλα τα αγωνίσματα περιλαμβάνει:

−              Τεχνικό μπλουζάκι του αγώνα.

−              Ηλεκτρονική χρονομέτρηση με chip.

−              Αριθμό Συμμετοχής δρομέα

−              Συλλεκτικό αναμνηστικό μετάλλιο τερματισμού

−              Αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής

−              Ενεργειακή τροφοδοσία διαδρομής

−              Ιατρικές υπηρεσίες

−              Pasta Party

−              Φωτογραφίες

 

Καλούνται λοιπόν τα μέλη, οι φίλοι του συλλόγου καθώς και εκείνοι που θέλουν να συμμετάσχουν απλά ως εκδρομείς, να δηλώσουν αυστηρώς έως την Δευτέρα 18 Αυγούστου 2017 την συμμετοχή τους. Οι συμμετοχές για να είναι έγκυρες, θα συνοδεύονται με την υποχρεωτική καταβολή του αντιτίμου συμμετοχής στον αγώνα συν 50€ προκαταβολή για την μετάβαση και διαμονή μας την οποία θα διαπραγματευτούμε με τουριστικό πρακτορείο της πόλης μας πετυχαίνοντας την πλέον συμφέρουσα τιμή. Το τελικό κόστος θα σας ανακοινωθεί εφόσον η εκδρομή κριθεί απόλυτα οικονομική και η τιμή συμμετοχής ανά άτομο είναι η πλέον συμφέρουσα και όχι μεγαλύτερη της προκαταβολής. Ο τρόπος καταβολής θα γίνεται με την συμπλήρωση και κατάθεση της αίτησης στο κατάστημα ΒΙΟΚΟΣΜΟΣ Βιολογικά – Οικολογικά Προϊόντα (Άκης Γκορόγιας) Ελπίδος 21, Ξάνθη και στο ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων. Αιτήσεις μπορείτε να προμηθευτείτε και να τις συμπληρώσετε εγγράφως από το κατάστημα ΒΙΟΚΟΣΜΟΣ. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 2541062238  και στο κινητό: 6934252929.

Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξετε στην επίσημη ανακοίνωση της διοργάνωσης στην δικτυακή της σελίδα: http://www.ioanninalakerun.gr/

Στο FB: https://www.facebook.com/ioanninalakerunofficialpage?fref=ts

 

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου, 

Ο Πρόεδρος, Ιωάννης Πυργελής.

Ο Γ. Γραμματέας, Σεραφείμ Βασιλειάδης.

Pin It on Pinterest

Share This