Ο Σύλλογός μας προτίθεται να διοργανώνει την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016 ομαδική εκδρομή στην Πόλη των Γιαννιτσών προκειμένου να συμμετάσχει στον 5ο Ημιμαραθώνιο PELLA HALF MARATHON – Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών και στους παράλληλους αγώνες που θα διεξαχθούν το πρωί της Κυριακής.

Στην περίπτωση που πραγματοποιηθεί η ομαδική εκδρομή και αυτό θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των δηλώσεων συμμετοχής και από την πλέον συμφέρουσα τιμή ανά άτομο που θα τύχουμε.

Το κόστος συμμετοχής για τον Ημιμαραθώνιο είναι 5€.

Προθεσμία λήξης εγγραφών και πληρωμών ορίστηκε από την διοργάνωση η Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016.

Tο Πακέτο Συμμετοχής περιλαμβάνει:

  • Αναμνηστικά της διοργάνωσης
  • Αριθμός Συμμετοχής δρομέα
  • Ηλεκτρονική χρονομέτρηση με chip
  • Αναμνηστικό Μετάλλιο Τερματισμού
  • Παροχή νερού, αθλητικών ποτών και ιατρικών υπηρεσιών κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα
  • Αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής

Καλούνται λοιπόν τα μέλη, οι φίλοι του συλλόγου καθώς και εκείνοι που θέλουν να συμμετάσχουν απλά ως εκδρομείς, να δηλώσουν όσο το δυνατόν συντομότερα την συμμετοχή τους συμπληρώνοντας την ειδική ΑΙΤΗΣΗ σε μορφή Word (Μπορείτε να λάβετε το αρχείο της αίτησης πατώντας εδώ). Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει υποχρεωτικά να εκτυπώσουν και να συμπληρώσουν το αρχείο Word  της αίτησης και μαζί με το αντίτιμο της συμμετοχής έως την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016 να τα έχουν καταθέσει στο κατάστημα ΒΙΟΚΟΣΜΟΣ Βιολογικά – Οικολογικά Προϊόντα (Άκης Γκορόγιας) Ελπίδος 21, Ξάνθη και στο ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 2541062238  και στο κινητό: 6934252929.

Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξετε στην επίσημη ανακοίνωση της διοργάνωσης στην δικτυακή της σελίδα: http://www.dimospellas.gr/marathon/

Στο FB: https://www.facebook.com/omgclub.giannitsa?fref=ts

 

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου, 

Ο Πρόεδρος, Ιωάννης Πυργελής.

Ο Γ. Γραμματέας, Σεραφείμ Βασιλειάδης.

 

Pin It on Pinterest

Share This